Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Κατά τις 24 ώρες έως τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής αναφέρθηκαν ακόμα 813 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 20.319.
Είναι η πέμπτη χώρα που ξεπερνά το τραγικό ορόσημο των 20.000 νεκρών από τον κορωνοϊό.
Τον περασμένο μήνα ο ιατρικός διευθυντής του εθνικού συστήματος υγείας Στίβεν Πόουις και ο ανώτερος επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης σερ Πάτρικ Βάλανς είχαν δηλώσει ότι θα ήταν ένα «καλό αποτέλεσμα» αν οι θάνατοι στη χώρα από την πανδημία συγκρατούνταν κάτω από τις 20.000. Μέχρι τότε το Ηνωμένο Βασίλειο μετρούσε λίγο παραπάνω από χίλιους θανάτους.
Ακόμα 4.913 πολίτες επιβεβαιώθηκαν ως φορείς του ιού κατά το 24ωρο έως τις 9 το πρωί του Σαββάτου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 148.377.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




