ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE – Βίτορ Γκόμες και Ζόρντι Γκόμεθ: «Το θέλουμε… 100% – Έχουμε την καλύτερη ομάδα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

LIVE – Βίτορ Γκόμες και Ζόρντι Γκόμεθ: «Το θέλουμε… 100% – Έχουμε την καλύτερη ομάδα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζόρντι Γκόμεθ και ο Βιτόρ Γκόμες… ανακρίνονται LIVE από τον κόσμο της Ομόνοιας, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Οι δύο κεντρικοί μέσοι των πρασίνων, θα απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις, στη συνέντευξη που θα διαρκέσει δύο ώρες, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, και η ιστοσελίδα μας θα σας μεταφέρει όλα όσα πουν οι δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Τo LIVE: 

Ζόρντι:

Αν θα ήθελαν να παραμείνουν στην Ομόνοια: «Κάνουμε μια καλή σεζόν, θα ήθελαν μείνω 100%. Απολαμβάνουμε να παίζουμε στην ομάδα, τον κόσμο. Και ελπίζω να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.»

Αν σκέφτεται να τελειώσει την καριέρα του στην Ομόνοια: «Γιατί το ρωτάς αυτό, λόγω ηλικίας; (γέλια). Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, το απολαμβάνω κι εγώ και η οικογένεια μου. Μας αρέσει, θα θέλα να μείνω όσο περισσότερο γίνεται όμως δεν με απασχολεί τώρα η αποχώρηση».

Για ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρέπει πρώτα να πάρουμε το εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Μετά είναι και τα προκριματικά και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε κάθε ματς και αναλόγως θα δούμε την πορεία μας. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα όμως σίγουρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Ο αγαπημένος του συμπαίκτης: «Εντάξει ο Βίτορ είναι ο συγκάτοικος μου όμως έχουμε πολύ καλή χημεία στην ομάδα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, όμως αν πρέπει να πω κάποιο αυτός θα είναι ο Βίτορ. Παίζουμε και μαζί στο κέντρο. Και με τον Ορτέγα τα πάω πολύ καλά».

Εάν καταλαβαίνουν τι λένε τα συνθήματα του κόσμου: «Καταλαβαίνω όταν λένε Ομόνοια, από εκεί και πέρα δεν ξέρω καλά ελληνικά. Όταν φωνάζουν συνθήματα όμως καταλαβαίνω πως μας στηρίζουν».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Το γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια είναι η δημοφιλέστερη ομάδα. Το βλέπουμε και στα εντός αλλά κυρίως στα εκτός. Είναι φοβερή η ατμόσφαιρα σε κάθε ματς».

Για τους μικρούς της Ομόνοιας: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι το μέλλον της ομάδας. Έχουν τα φόντα αλλά εξαρτάται από αυτούς, να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να μαθαίνουν».

Για το θέμα με τους μισθούς λόγω της διακοπής: «Καλή ερώτηση. Αυτή την στιγμή βιώνουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε εάν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και εάν θα παιχτεί ποδόσφαιρο. Ακόμη περιμένουμε, συγνώμη αλλά δεν έχω απάντηση»

Για την δουλειά του Μπεργκ: «Ο τρόπος που παίζουμε δείχνει και την καλή δουλειά. Είναι κλειδί το γεγονός ότι όλοι ακολουθούν τις οδηγίες και τις ιδέες του. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Για τακτικές δεν θα αποκαλύψω κάτι, είναι εσωτερικά μυστικά»

Τι σου λένε οι φίλαθλοι της Ομόνοιας όταν σε συναντάνε έξω από το γήπεδο; «Θέλουν να βλέπουν την ομάδα να κερδίζει και να έχει επιτυχίες μετά από τόσα χρόνια που δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή πορεία. Το βλέπεις αυτό, είναι ευδιάκριτο. Βλέπεις τη δίψα και τη σύνδεση που έχουν με την ομάδα, μας δείχνουν σεβασμό και αυτό το διαπιστώνεις στα παιχνδία τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός έδρας».

Για το ματς που ξεχώρισε φέτος: «Θα πω το ματς με την Ανόρθωση, το 1-0. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Επίσης και με τον ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλή ατμόσφαιρα.»

Αν μίλησε με άλλη ομάδα εκτός από Ομόνοια: «Όλες, όλες (το είπε για αστείο). Όταν ήρθε εδώ από την Βουλγαρία η Ομόνοια ήταν η μόνη ομάδα που μίλησα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, και δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη ομάδα. Η απάντηση είναι όχι. Χαίρομαι που μόνο η Ομόνοια με είχε προσεγγίσει».

Το αγαπημένο του κυπριακό φαγητό: «Χαλλούμι. Το είπα σωστά;»

Για το αν πιστεύουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα: «Είμαστε πρώτοι, το πιστεύουμε. Αν παίξουμε θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το πάρουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, παίζουμε πολύ καλά φέτος και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω. Εγώ θέλω να παίξω. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε την υγεία του κόσμου, πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις όμως ασφαλώς και θέλουμε να παίξουμε ξανά».

Για το ποδοσφαιρικό είδωλο του: «Δεν είχα κάποιο είδωλο όμως ο Ζιντάν μου άρεσε πάντα»

Πως διατηρούνται σε φόρμα: «Ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έδωσε η ομάδα. Κάνουμε διαδικτυακές προπονήσεις και λίγο τρέξιμο έξω. Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ καλό γιατί δεν μπορείς να μένεις μέσα συνέχεια. Το κάνουμε πολύ καλά στην Ομόνοια, όλοι οι παίκτες προσπαθούν να μείνουν σε καλή κατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί να παίξουμε ξανά».

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος παίκτης φέτος: «Δεν θα πω παίκτη αλλά ομάδα. Με τον Απόλλωνα υποφέραμε».

Ζόρντι – Για το πώς ένιωσε όταν έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας το 2013 στο Γουέμπλεϊ: «Δεν θυμάμαι πώς ένιωθα (γέλια). Ήταν ωραία. Είχαμε παίξει και τον ημιτελικό στο Γουέμπλεϊ, όμως το να παίζεις στον τελικό είναι ωραίο συναίσθημα. Νικήσαμε τη Μάντσεστερ Σίτι και ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Νομίζω ότι ήμουν κι εγώ χαρούμενος. Κανείς δεν περίμενε να το κατακτήσουμε».

Ο πιο αστείος παίκτης στα αποδυτήρια: «Μάικλ Ορτέγα. Γιατί; Δεν ξέρω, πρέπει να είσαι εκεί για να καταλάβεις. Είναι πολύ αστείος».

Η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών: «Η Ολλανδία έχει γράψει ιστορία όμως θα πω την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα.»

Μέσι η Ρονάλντο: «Μέσι»

Αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος η Ομόνοια, θα το πετύχει τα επόμενα χρόνια; «Ναι, είμαστε σε πολύ καλή θέση για το καταφέρουμε. Ακόμα και να τα καταφέρουμε φέτος θα προσπαθήσουμε και του χρόνου. Ο σύλλογος είναι στη σωστή κατεύθυνση. Όλοι γνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται και όλοι θέλουμε η Ομόνοια να είναι όπως ήταν και παλιά, να διεκδικεί κάθε χρόνο τους τίτλους».

Αν θα παίζει μέχρι τα 40: «Γιατί όχι; Όσο κρατιέμαι σε φόρμα θα παίζω και είναι μια πιθανότητα. Είναι δύσκολο φυσικά να ξέρω τώρα, κανείς δεν ξέρει. Τώρα νιώθω καλά, όμως πάντα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όπως οι τραυματισμοί. Πάντα βρίσκω κίνητρα αλλά τώρα δεν μπορώ να το απαντήσω ξεκάθαρα και σίγουρα».

Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν ήρθε στην Ομόνοια: «Θυμάμαι το συναίσθημα που ένιωσα από τον κόσμο, την δίψα για επιτυχίες. Και για αυτό θέλω φέτος να πάρουμε τον τίτλο και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Πως νιώθει που είναι αρχηγός: «Είναι καλό συναίσθημα. Δεν το σκέφτομαι όταν παίζω, γιατί συγκεντρώνομαι στο ματς όμως θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Νιώθω καλά».

Για το αν μπορούσε να μείνει στην Μπαρτσελόνα, με Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι: «Όταν ήμουν εκεί δεν ήμουν τόσο καλός για να κερδίσω θέση και έπρεπε να πάω αλλού για να φτιάξω την καριέρα μου. Με τόσο καλούς παίκτες τότε δεν είχα θέση».

Πιστεύετε ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο; Και αν μπορεί για τίτλο και ευρωπαϊκούς ομίλους: «Ναι σίγουρα είμαστε η καλύτερη ομάδα (σε εγκαταστάσεις και κόσκο και όλα) και μπορούμε για τον τίτλο, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όταν φτάσουμε στα ευρωπαϊκά ματς σίγουρα θα το προσπαθήσουμε, είναι δύσκολο και θα είναι φανταστικό αν το καταφέρουμε».

Για τους παθιασμένους πανηγυρισμούς με ΑΠΟΕΛ, εάν θα τους ξανακάνει αν σκοράρει: «Ναι εννοείται ότι θα το ξανακάνω. Εάν δεν άρεσε τότε δέχομαι προτάσεις για να τον αλλάξω»

Αν μπορούν οι Κύπριοι να παίξουν σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία: «Ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει παντού. Φτάνει να δουλεύεις σκληρά και να είσαι καλός παίκτης. Δεν βλέπει κάποιος το διαβατήριο και λέει είναι Κύπριος ή Ισπανός»

Αν πιστεύει ότι το γκολ με ΑΠΟΕΛ ήταν το καλύτερο στην καριέρα του: «Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο όμως σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Ήταν και σε ντέρμπι κιόλας».

Τι πιστεύουν ότι άλλαξε φέτος και πως νιώθουν: «Προφανώς η ποιότητα που έχουμε είναι πολύ καλή, επίσης η νοοτροπία είναι πολύ καλή. Το ομαδικό πνεύμα είναι πολύ καλύτερο. Πιστεύω όλα βελτιώθηκαν φέτος, σε όλες τις πτυχές. Η ποιότητα, ο κόουτς, όλοι τον ακολουθούμε και τον ακούμε.»

Νιώθεις άνετα στην Κύπρο: «Το λατρεύω. Σίγουρα το κύριο πράγμα είναι το ποδόσφαιρο, είμαι στην καλύτερη ομάδα. Η Κύπρο είναι μια όμορφη χώρα για να είσαι με την οικογένεια σου. Είναι όλα όσα ζητάω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα»

Για το σενάριο να παίξουν χωρίς κόσμο: «Εμείς θέλουμε να παίζουμε με κόσμο, ειδικά με τους δικούς μας οπαδούς. Όμως η υγεία είναι πάνω απ’ όλα γιατί δεν είναι ασφαλές να παίξουμε με κόσμο και είναι η μόνη λύση για να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Πώς βλέπεις το σύλλογο σε πέντε χρόνια από τώρα: «Υπάρχουν οι συνθήκες τα επόμενα χρόνια να δημιουργηθεί κάτι πολύ δυναμικό. Χτίζουμε κάτι πολύ ωραίο αυτή τη σεζόν. Είναι όλοι όσοι αποτελούν το οικοδόμημα, ο σύλλογος, οι παίκτες, ο κόσμος και στα επόμενα χρόνια θα υπάρχει κάτι δυναμικό».

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα – Ζόρντι: «Θα προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου φυσικά. Ανάλογα με τις οδηγίες που θα έχουμε. Θα προσπαθήσω απλά να συνεχίσω την ζωή μου, δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Κυρίως όμως να επιστρέψω στο γήπεδο, να μυρίσω το γρασίδι».

———————-

Βίτορ:

Αν θα ήθελαν να παραμείνουν στην Ομόνοια: «Σίγουρα θα θέλαμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε φέτος., 100% Το απολαμβάνω πολύ, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, με βοήθησαν και ελπίζω να συνεχίσουμε ότι κάνουμε τόσο καλά μέχρι τώρα. Δεν τελείωσε ακόμη, θέλουμε να το τελειώσουμε θετικά».

«Κι εγώ είμαι χαρούμενος εδώ όμως μου λείπει η οικογένεια μου τώρα λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Σκέφτομαι φυσικά να συνεχίσω εδώ, είναι νωρίς για το ενδεχόμενο απόσυρσης.»

Για ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε θέση στα προκριματικά. Πρώτα πρέπει να πάρουμε τον τίτλο και μετά θα δούμε με ποιους θα παίξουμε και φυσικά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε».

Ο αγαπημένος του συμπαίκτης: «Συμφωνώ με τον Ζόρντι. Είναι ένας πολύ καλός μου φίλος όμως οι σχέσεις με όλους είναι φανταστικές. Συνήθως οι Κύπριοι και οι ξένοι είναι ξεχωριστά σε άλλες ομάδες όχι σε εμάς όμως. Με κάποιους είμαι πιο κοντά όπως με τον Ζόρντι, Ορτέγα, Μανρίκε, Τιάγκο. Στο τέλος θα πω όλη την ομάδα δεν θα ξεχωρίσω άλλους».

Τι του είπε ο Ασίς πριν υπογράψει: «Μου είπε καλά πράγματα φυσικά. Πέρασε πολύ καλά στην Κύπρο και στην Ομόνοια. Το απόλαυσε με τον κόσμο, μου είπε πως η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και έχει τους καλύτερους οπαδούς. Μου είπε για τις συνθήκες ότι είναι καλές. Μόνο καλά πράγματα είχε να πει».

Εάν καταλαβαίνουν τι λένε τα συνθήματα του κόσμου: «Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω πολλά. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική στα ματς. Καταλαβαίνω κάτι που λένε για το ΑΠΟΕΛ όμως δεν ξέρω αν πρέπει να το πω εδώ.»

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Μου το είπε και ο Ασίς για τον κόσμο. Όπου πάμε νιώθουμε ότι παίζουμε εντός. Εμείς θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους. Όσο νικλάμε μας στηρίζουν ακόμη περισσότερο.»

Για το θέμα με τους μισθούς λόγω της διακοπής: «Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Περιμένουμε την κυβέρνηση και την ομοσπονδία. Τους περιμένουμε να μας πουν τι θα γίνει στο μέλλον, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά».

Για την δουλειά του Μπεργκ: «Είναι ένας πολύ καλός τύπος, είναι σαν φίλος. Προσπαθεί να μας καταλάβει και είναι ένας πολύ καλός προπονητής για μένα. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι το λέω επειδή παίζω όμως όχι το πιστεύω. Προσπαθεί να μας περάσει τον τρόπο που θέλει να παίζουμε. Στην αρχή ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε επειδή ήμασταν καινούριοι παίκτες, μια καινούρια ομάδα. Στην αρχή ήταν δύσκολα όμως μετά που καταλάβαμε τι ήθελε και τι έπρεπε να κάνουμε ήταν καλύτερα».

Τι σου λένε οι φίλαθλοι της Ομόνοιας όταν σε συναντάνε έξω από το γήπεδο; «Όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων στον κόσμο θέλουν νίκες. Μας ζητούν να κερδίζουμε και νιώθουμε στους αγώνες την υποστήριξή τους. Αυτό ζητάνε, να παλεύουμε και να δίνουμε τα πάντα για την Ομόνοια».

Για τους μικρούς της Ομόνοιας: «Όπως είπε ο Ζόρντι, είναι το μέλλον της Ομόνοιας. Έχουν ποιότητα, αν μάθουν πράγματα από τους πιο έμπειρους παίκτες μπορούν να πετύχουν τον στόχο του να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το ματς που ξεχώρισε φέτος: «Θα πω το ματς με την ΑΕΚ πριν τα Χριστούγεννα. Νικήσαμε και μετά η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ένιωσα την υποστήριξη του κόσμου, ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Επίσης και το τελευταίο ματς με την ΑΕΛ εκτός. Η υποστήριξη του κόσμου μετά το τέλος ήταν φοβερή, όλοι τραγουδούσαν».

Αν μίλησε με άλλη ομάδα εκτός από Ομόνοια: «Όταν ήμουν στην Πορτογαλία πριν έρθω στην Ομόνοια, μου είπε ένας ατζέντης για Απόλλων. Ήταν ο Πέδρο Εμάνουελ τότε, πριν από καιρό, όμως δεν έγινε ποτέ πρόταση».

Το αγαπημένο του κυπριακό φαγητό: «Χαλλούμι κι εγώ. Πριν δύο μέρες έφαγα».

Για το αν πιστεύουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα: «Φυσικά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Είμαστε πρώτοι. Μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το κατακτήσουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά το πιστεύουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Κι εγώ θέλω να παίξω, θέλω να κερδίζω στο γήπεδο. Πριν ξαναρχίσουμε πρέπει όλοι να κάνουν τεστ, οι παίκτες και το προσωπικό. Αν είναι όλοι καλά πρέπει να παίξουμε. Το κύριο είναι να ελεγχθούν ότι όλοι είναι καλά, οι άνθρωποι από την τηλεόραση, οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας και όλοι όσοι εμπλέκονται. Αν ελεγχθούν και είναι όλοι καλά τότε να παίξουμε και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά».

Για το ποδοσφαιρικό είδωλο του: «Δεν έχω κάποιο είδωλο. Θα μπορούσα να πω Πίρλο, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Ζιντάν. Πολλοί παίκτες που παίζουν στην θέση μου και τους έβλεπα για να μαθαίνω»

Πως διατηρούνται σε φόρμα: «Ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έδωσε η Ομόνοια. Πάμε έξω για τρέξιμο. Σαν επαγγελματίες παίκτες δεν μπορούμε να μένουμε σπίτι και να βλέπουμε τηλεόραση από τον καναπέ. Πρέπει να τρέχουμε και να κάνουμε πρόγραμμα ενδυνάμωσης».

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος παίκτης: «Δεν θα πω παίκτη αλλά θα συμφωνήσω για Απόλλωνα αλλά και ΑΠΟΕΛ»

Για το Κύπελλο στη Πορτογαλία με την Άβες: «Ήμασταν ενθουσιασμένοι όταν πήραμε το κύπελλο. Είχαμε αγωνία πριν το παιχνίδι, είναι φυσιολογικό σε έναν τελικό. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, πολλοί άνθρωποι τραγουδούσαν. Στο τέλος κατακτήσαμε το τρόπαιο και ήταν σπουδαίο συναίσθημα. Θέλω να το ξανανιώσω εδώ, στο άμεσο μέλλον».

Ο πιο αστείος παίκτης στα αποδυτήρια: «Ο Ορτέγα 100%. Μόνο που το σκεφτόμαστε γελάμε. Πρέπει να είσαι μέσα στα αποδυτήρια όμως για να καταλάβεις».

Η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών: «Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν ότι καλύτερο»

Μέσι η Ρονάλντο: «Θα πω Ρονάλντο, είναι και Πορτογάλος. Όμως δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε, είναι και οι δύο φοβεροί.»

Αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος η Ομόνοια, θα το πετύχει τα επόμενα χρόνια; «Ναι ασφαλώς και το θέλουμε. Αλλά και να μην το κάνουμε θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε του χρόνου. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα με τόσους νέους παίκτες και ειδικά με τον τρόπο που παίζουμε. Αν κρατήσουμε την ομάδα μας του χρόνου και τη βελτιώσουμε σίγουρα θα κοντράρουμε για το πρωτάθλημα αλλά δε θέλω να μιλώ για του χρόνου. Η φετινή χρονιά δεν τελείωσε ακόμα και μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν ήρθε στην Ομόνοια: «Για να είμαι ειλικρινής αρχικά ένιωσα την ευγένεια του κόσμου. Όλοι ήθελαν να με κάνουν να νιώσω καλά. Ναι πιστεύω η ευγένια ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα.»

Πιστεύετε ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο; Και αν μπορεί για τίτλο και ευρωπαϊκούς ομίλους: «Ναι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι μόνο η άποψη μου, είναι και από άλλους παίκτες και άλλες ομάδες. Μου το είπαν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Για την δεύτερη ερώτηση, ναι πιστεύω ότι θα πάμε για τίτλο αν συνεχίσουμε έτσι και βελτιωθούμε. Όσο για τους ομίλους, δεν είναι εύκολο να μπεις σε όμιλο όμως αν πάμε μέχρι εκεί θα το προσπαθήσουμε σίγουρα»

Φίγκο ή Ρονάλντο: «Αν κρίνουμε από τους τίτλους και τις χρυσές μπάλες θα πω Ρονάλντο. Όμως απολάμβανα να βλέπω και τον Λουίς, μεγάλος παίκτης».

Αν μπορούν οι Κύπριοι να παίξουν σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία: «Πιστεύω δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας όμως περισσότερο να αρπάξεις την ευκαιρία σου. Όλοι μπορούν. Να έχει και ποιότητα αλλά να πάρει και την ευκαιρία».

Νιώθεις άνετα στην Κύπρο: «Είμαι καλά εδώ. Σας είπα μου λείπει η γυναίκα μου και η κόρη μου. Είμαι στην καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Η Κύπρος είναι μια όμορφη χώρα, μοιάζει με την Πορτογαλία με καλό καιρό και καλό φαγητό. Είμαι χαρούμενος αλλά μου λείπει η οικογένεια μου τώρα που δεν είναι μαζί μου».

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας: «Είναι ένας σταθμός για τους μεγάλους συλλόγους. Βλέπεις παίκτες από Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ να πηγαίνουν στη Ρεάλ, Μπαρσαλόνα, Μαν. Σίτι, Μαν. Γιουνάϊτεντ ή την Ατλέτικο. Είναι ένα καλό μέρος για να εξελιχθεί ένας παίκτης και μετά να πάει πιο ψηλά».

Για το σενάριο να παίξουν χωρίς κόσμο: «Είναι σαν φιλικοί αγώνες, ακούς τη φωνή σου σαν παίζεις και δεν είναι ωραίο. Αλλά αν τους ρωτήσεις αν προτιμούν να πάνε και να το χάσουμε ή να μην πάνε και να το πάρουμε θα διαλέξουν να το πάρουμε. Θα είναι παράξενο αλλά έτσι πρέπει να γίνει».

Πώς φαντάζεται την Ομόνοια σε 5 χρόνια: «Δεν ξέρω τι θα γίνει σε πέντε χρόνια, είναι δύσκολο να προβλέψω. Το μόνο που ξέρω είναι πως χτίζουμε κάτι μοναδικό. Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, θα παλεύουμε κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στις συνθήκες, παίκτες, κόσμο, τότε αυτές υπάρχουν».

Για το αν θα παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά το τέλος της καριέρας του, τόνισε: «Σίγουρα. Θα ήθελα κάποιον ρόλο στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ποιον ακόμη. Είτε προπονητής, είτε μάνατζερ».

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα: «Να επιστρέψω στο γήπεδο, στη ζωή του ποδοσφαιριστή, προπόνηση, γυμναστές, συμπαίκτες. Η ζωή είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα αλλάξω κάτι. Θέλω την καθημερινότητα μου σίγουρα, όχι κάτι ιδιαίτερο»

The post LIVE – Βίτορ Γκόμες και Ζόρντι Γκόμεθ: «Το θέλουμε… 100% – Έχουμε την καλύτερη ομάδα»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top