ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων σε διάστημα ενός μήνα

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων σε διάστημα ενός μήνα

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα πως ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που συνδέονται με τον κορωνοϊό μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα ενός μήνα, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 288 θάνατοι.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε έτσι στους 23.190 από 22.902 μια μέρα πριν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού αυξήθηκε σε 207.634 από 205.905 την προηγουμένη. Η Ισπανία έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία, όμως άρχισε να χαλαρώνει το lockdown επιτρέποντας στα παιδιά να βγαίνουν από το σπίτι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE