ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων σε διάστημα ενός μήνα

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων σε διάστημα ενός μήνα

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα πως ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που συνδέονται με τον κορωνοϊό μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα ενός μήνα, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 288 θάνατοι.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε έτσι στους 23.190 από 22.902 μια μέρα πριν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού αυξήθηκε σε 207.634 από 205.905 την προηγουμένη. Η Ισπανία έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία, όμως άρχισε να χαλαρώνει το lockdown επιτρέποντας στα παιδιά να βγαίνουν από το σπίτι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE