ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων σε διάστημα ενός μήνα

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων σε διάστημα ενός μήνα

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα πως ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που συνδέονται με τον κορωνοϊό μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα ενός μήνα, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 288 θάνατοι.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε έτσι στους 23.190 από 22.902 μια μέρα πριν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού αυξήθηκε σε 207.634 από 205.905 την προηγουμένη. Η Ισπανία έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία, όμως άρχισε να χαλαρώνει το lockdown επιτρέποντας στα παιδιά να βγαίνουν από το σπίτι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.