ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παίζω ελάχιστα, ο Βοζίνια δεν κάνει… λάθη» – Ήθελε να πάει δανεικός όμως… ΣΤΟΠ από ΑΕΛ!

«Παίζω ελάχιστα, ο Βοζίνια δεν κάνει… λάθη» – Ήθελε να πάει δανεικός όμως… ΣΤΟΠ από ΑΕΛ!

Στην ιστοσελίδα sportslaski.pl μίλησε ο 25χρονος Πολωνός πορτιέρο της ΑΕΛ, Πάτρικ Πρότσεκ.

Ο Πρότσεκ περιέγραψε την καθημερινότητα του στην Κύπρο, πως βιώνει το γεγονός ότι είναι το Νο2 πίσω από τον Βοζίνια ενώ στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε επιθυμία του να φύγει δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο, κάτι που δεν δέχθηκε η ΑΕΛ.

Όλα όσα είπε:

Για τον κορωνοϊό και πως περνάει στην Κύπρο: «Αυτή την στιγμή μιλώ με παλιούς φίλους και συγγενείς, εκμεταλλεύομαι τον χρόνο για να μιλήσω με τα δικά μου πρόσωπα. Δεν ήταν εφικτό να φύγουμε από την χώρα και δεν το σκεφτήκαμε κιόλας. Τρέχω στο σπίτι, κάνω ασκήσεις στο δωμάτιο, έχουμε λίστες για προπόνηση από την ομάδα και τους γυμνωστές ενώ γυμναζόμαστε και μέσω βιντεοκλήσεων. Ο σύλλογος μας έδωσε εξοπλισμό για προπονήσεις στο σπίτι».

Για την φετινή σεζόν και την παρουσία του: «Σίγουρα αυτή η σεζόν με αφήνει απογοητευμένο αφού είμαι μεν αλλαγή αλλά έχω φιλοδοξίες. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου πέρσι και έλπιζα να έχω πιο ενεργό ρόλο. Αυτή η σεζόν είναι διαφορετική, παίζω ελάχιστα. Ο βασικός τερματοφύλακας είναι ο Βοζίνια, ο οποίος δεν κάνει λάθη, οπότε είναι δύσκολο να μπω στην ενδεκάδα. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας, και η ομάδα ακούει καλά λόγια για το αμυντικό κομμάτι».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Πρότσεκ τον Ιανουάριο ήθελε να πάει δανεικός όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από την ΑΕΛ.

«Στα πρώτα ματς της σεζόν δεν πήγαμε καλά, όμως σταματήσαμε να βλέπουμε το παρελθόν. Εάν δεις την προηγούμενη σεζόν και συγκρίνεις υπάρχει μια απογοήτευση. Κερδίσαμε το Κύπελλο, ήμασταν στις πρώτες ομάδες, παίξαμε στο Γιουρόπα. Αυτή την σεζόν όμως η ομάδα άλλαξε, έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες όμως έχουμε φιλοδοξίες ακόμη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα μετά την πανδημία και να παλέψω για να πάρω θέση βασικού. Θέλω να το απολαύσω και να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ» είπε καταλήγοντας.

The post «Παίζω ελάχιστα, ο Βοζίνια δεν κάνει… λάθη» – Ήθελε να πάει δανεικός όμως… ΣΤΟΠ από ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top