Παραιτήθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Π. Βότσης -Τι μας δήλωσε

Παραιτήθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Π. Βότσης  -Τι μας δήλωσε

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως πληροφορηθήκαμε, εντός της ημέρας (04/05) ο κ. Βότσης παραιτήθηκε από το πόστο που κατείχε από τις 15 Νοεμβρίου του 2019.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο ίδιος όταν κλήθηκε από το ThemaOnline να κάνει κάποιο σχόλιο σε σχέση με την εν λόγω απόφασή του.

Θέσαμε υπόψιν του κ. Βότση πληροφορία μας ότι είχε κάποιους προβληματισμούς για τον Οργανισμό που υπηρετούσε από το πόστο του επιχειρησιακού διευθυντή, ωστόσο, απάντησε αρνητικά.

«Δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος, έκρινα επαγγελματικά ότι έπρεπε να αποχωρήσω» μας απάντησε, για να προσθέσει ότι ευχαριστεί «τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, αλλά και τη Γενική Διευθύντρια του υπουργείου Χριστίνα Γιαννάκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιστορίες για αγρίους με τη νέα πτέρυγα του Γ.Ν. Λευκωσίας -Ο ΟΚΥπΥ βρήκε 'προσφοροδότη' από τηλεφωνικό κατάλογο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE