Παραιτήθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Π. Βότσης -Τι μας δήλωσε

Παραιτήθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Π. Βότσης  -Τι μας δήλωσε

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως πληροφορηθήκαμε, εντός της ημέρας (04/05) ο κ. Βότσης παραιτήθηκε από το πόστο που κατείχε από τις 15 Νοεμβρίου του 2019.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο ίδιος όταν κλήθηκε από το ThemaOnline να κάνει κάποιο σχόλιο σε σχέση με την εν λόγω απόφασή του.

Θέσαμε υπόψιν του κ. Βότση πληροφορία μας ότι είχε κάποιους προβληματισμούς για τον Οργανισμό που υπηρετούσε από το πόστο του επιχειρησιακού διευθυντή, ωστόσο, απάντησε αρνητικά.

«Δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος, έκρινα επαγγελματικά ότι έπρεπε να αποχωρήσω» μας απάντησε, για να προσθέσει ότι ευχαριστεί «τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, αλλά και τη Γενική Διευθύντρια του υπουργείου Χριστίνα Γιαννάκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιστορίες για αγρίους με τη νέα πτέρυγα του Γ.Ν. Λευκωσίας -Ο ΟΚΥπΥ βρήκε 'προσφοροδότη' από τηλεφωνικό κατάλογο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE