ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροψεκασμούς για καταπολέμηση των κουνουπιών διενεργεί ο Δήμος Λάρνακας

Αεροψεκασμούς για καταπολέμηση των κουνουπιών διενεργεί ο Δήμος Λάρνακας

Aεροψεκασμούς για καταπολέμηση των κουνουπιών, διενεργεί αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και ύστερα από έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, θα διενεργήσει αεροψεκασμούς για καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή των αλυκών, δηλαδή από τις Καμάρες μέχρι το Παρατηρητήριο Πουλιών παρά το Παττίχειο Αμφιθέατρο, από τις 7:00 μέχρι τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Μαίου 2020».
 
Προστίθεται ότι «εναλλακτικές ημερομηνίες σε περίπτωση μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών ή τεχνικών προβλημάτων για διενέργεια του αεροψεκασμού θα είναι η Παρασκευή 08/05/2020 και η Δευτέρα 11/05/2020 κατά τις ίδιες ώρες. Ο αεροψεκασμός θα επιχειρείται σε χαμηλό ύψος για καλύτερα αποτελέσματα και θα διεξάγεται με τη χρήση βιολογικών παρασκευασμάτων».
 
Για τον ψεκασμό «θα χρησιμοποιηθεί το αεροσκάφος της Μονάδας Πτητικών Μέσων του Τμήματος Δασών τύπου “Thrush 550” κίτρινου χρώματος και αριθμού εγγραφής FD-2. Κατά την ώρα του ψεκασμού το μονοπάτι της φύσης από τις Καμάρες μέχρι το Στρατόπεδο της Αλυκής θα είναι κλειστό για το κοινό το οποίο καλείται όπως συνεργάζεται με τους αρμόδιους λειτουργούς του Δήμου Λάρνακας».

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνήσουν με το γραφείο των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα 24816559, 24816562 και 24816557.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top