ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στον ΠΑΣΠ λειτουργούν και σαν… ‘σιεροκουτάλες’ – Αυτό που έκαναν με τη συγκεκριμένη ομάδα, θα τους βγει ξινό»

«Στον ΠΑΣΠ λειτουργούν και σαν… ‘σιεροκουτάλες’ – Αυτό που έκαναν με τη συγκεκριμένη ομάδα, θα τους βγει ξινό»

Βραδινό αιχμηρό «κτύπημα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον βοηθό γενικό γραμματέα της ΚΟΠ, Γιώργο Φαντάρο.

Αναλυτικά:

“Δεν αρέσουν σε κάποιους οι πικρές αλήθειες, αλλά θα τις λέμε, έστω και αν ενοχλούν.
Ενόχλησε κάποιους εχτές, γιατί είπα ότι το βασικό κίνητρο και έγνοια του ΠΑΣΠ είναι το οικονομικό. Και θέλησαν να προβάλουν ότι ένα μέλος της ηγεσίας της ΚΟΠ, ειρωνεύεται τους ποδοσφαιριστές. Δεν ειρωνεύομαι κανένα και ότι είπα, είναι ξεκάθαρα η τεκμηριωμένη γνώμη μου. Η δική μου γνώμη και δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με τη θέση της επίσημης ΚΟΠ.

Εδώ μιλούμε για ένα θέμα που απασχολεί πλέον όλη την κοινωνία και έχω και μυαλό και το χρησιμοποιώ, για να λέω τη γνώμη μου, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Και επειδή θέλω να ξέρει όποιος διαβάσει την ανάρτηση μου, πόσο αντιδεοντολογικά και υπόγεια κινείται η ηγεσία του ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία, έφτασαν στο σημείο να λειτουργούν και σαν…”σιεροκουτάλες” (ιδανική κυπριακή έκφραση).

Διότι, τι άλλο από “σιεροκουτάλα” είναι κάποιος όταν μπαίνει μέσα στο σπίτι του άλλου και προσπαθεί να βάλει τα μέλη της οικογένειας να τσακωθούν μεταξύ τους; Μάνο που στην περίπτωση της ομάδας που επέλεξε να “δουλέψει” με αυτόν τον τρόπο η ηγεσία του ΠΑΣΠ, θα του βγει ξινό.

Διότι υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ακόμα τη λογική να σκέφτονται και να τιμούν το σωματείο και τη φανέλα που φορούν.

Όσο για τον δημοσιογράφο που την περασμένη Πέμπτη έγραφε ότι, αν οι άλλοι συνάδελφοι του ακολουθούσαν το παράδειγμα άλλων συναδέλφων τους στο εξωτερικό (δεν γνωρίζω σε ποιους αναφέρετο) θα πρέπει να απομονώσουν τους έξι που εναντιώνονται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, θέλω να του πω να είναι πιο προσεκτικός στο τι γράφει.

Έχει κάθε δικαίωμα να κριτικάρει και να παίρνει θέση, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να προκαλεί με αυτόν τον τρόπο. Και τον παρακαλώ αν θέλει και νομίζει οτι παρανόησα κάτι, να ξανά δημοσιοποιήσει το άρθρο του και αν παρανόησα κάτι, και βέβαια θα του απολογηθώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλεχος της ΚΟΠ ρίχνει ΜΠΗΧΤΕΣ εναντίον των παικτών…

The post «Στον ΠΑΣΠ λειτουργούν και σαν… ‘σιεροκουτάλες’ – Αυτό που έκαναν με τη συγκεκριμένη ομάδα, θα τους βγει ξινό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top