ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διασωληνωμένοι, ένας ασθενής και ένας με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διασωληνωμένοι, ένας ασθενής και ένας με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

Στους δυο παραμένει ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λεμεσού, ένας που έχει προσβληθεί από COVID-19 και ένας με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι (5/5) νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού 14 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, καθώς και ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Εξάλλου, από τις επτά to βράδυ της Δευτέρας (4/5) μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν τέσσερα άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, δυο από τα οποία έγιναν εισαγωγή.

Στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν τέσσερα άτομα και έγινε μια εισαγωγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE