ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Ξανά στο σημείο ο 23χρονος για αναπαράσταση του γεγονότος – Θέλουν να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Ξανά στο σημείο ο 23χρονος για αναπαράσταση του γεγονότος – Θέλουν να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται

Υποδείξεις σκηνών από τον 23χρονο ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για ανθρωποκτονία της αδελφής του, ηλικίας 21 ετών που έγινε την Τρίτη 5 Μαΐου, στο σπίτι τους σε Κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι ανακριτές της υπόθεσης θα μεταφέρουν την Πέμπτη 07/05, τον ύποπτο στο σπίτι του για υποδείξεις σκηνών προκειμένου να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται ότι δηλαδή το βράδυ της Τρίτης (05/05), ενώ καθάριζε το στρατιωτικό τυφέκιο που κατείχε ως έφεδρος, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η βολίδα να πλήξει την αδελφή του ηλικίας 21 ετών, στο κεφάλι και να την τραυματίσει θανάσιμα.

Το  στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία για βαλλιστικές εξετάσεις, ενώ ο 23χρονος  παρουσιάστηκε την Τετάρτη 06/05, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αναμένεται να γίνει αναπαράσταση του επεισοδίου, ενώ σε συνδυασμό με τον βαλλιστικό έλεγχο του όπλου και τα αποτελέσματα της νεκροτομής, θα βοηθήσουν τους ανακριτές να κρίνουν κατά πόσον οι ισχυρισμοί του νεαρού επαληθεύονται.
 
Ο νεαρός ισχυρίστηκε στο Δικαστήριο ότι είναι έφεδρος και ότι την Τρίτη 5 Μαίου μετέβη για προγραμματισμένη βολή της Μονάδας του σε στρατόπεδο της επαρχίας Λάρνακας.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της βολής το όπλο του παρουσίασε εμπλοκή και ο οπλουργός τον συμβούλευσε να το καθαρίσει όταν πάει στο σπίτι του.

Εν τω μεταξύ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας που διενεργήθηκαν μέσω του Διοικητή της μονάδας στην οποία ο ύποπτος υπηρετεί ως έφεδρος, αποδείχθηκε ότι η Μονάδα δεν είχε προγραμματισμένη βολή στις 5 Μαΐου όπως ισχυρίστηκε ο νεαρός και ότι η τελευταία βολή των εφέδρων της Μονάδας έγινε στις 17 Μαΐου 2019.
 
Από τη σορό της κοπέλας λήφθηκαν επιχρίσματα τα οποία στάλθηκαν για να γίνει εξέταση κορωνοϊού, ενώ οι ιατροδικαστές αναμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης προκειμένου να προχωρήσουν στη νενομισμένη νεκροτομή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top