ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με τάξη και ασφάλεια η επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με τάξη και ασφάλεια η επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς

Την ικανοποίηση του για το τρόπο επαναλειτουργίας της λαϊκής αγοράς στο χώρο στάθμευσης Επαμεινώνδα, στην οδό Αιόλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος μετέβη στην λαϊκή αγορά για να επιθεωρήσει αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

«Υπάρχει τάξη, ασφάλεια, ηρεμία, ο κόσμος ψωνίζει. Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι συνθήκες και χρειάζεται πάρα πολλή προσπάθεια για να συνηθίσει και ο κόσμος και οι έμποροι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα θα ζούμε κάτω από αυτές τις ελεγχόμενες συνθήκες» είπε ο Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Δήμαρχός Λεμεσού, ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου προσπάθησαν όλη την βδομάδα να χαράξουν ένα σωστό σχεδιασμό για την επαναλειτουργία της αγοράς, αφού περίφραξαν, απολύμαναν τον χώρο και επικοινώνησαν με τους παραγωγούς για να τους ενημερώσουν διεξοδικά για τις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εργαστούν.

Ο κ. Νικολαΐδης, ανέφερε ότι οι παραγωγοί συνεργάστηκαν με τον Δήμο για να μπορέσουν να παρέχουν στους καταναλωτές μια σωστή υπηρεσία και είπε ότι ο κόσμος κατάλαβε τα περιοριστικά μέτρα και ψωνίζει χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στο χώρο βρέθηκαν από το πρωί κλιμάκια της Αστυνομίας, του τμήματος επιθεώρησης εργασίας και του Δήμου που ελέγχουν τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς και ανέφερε ότι ο κόσμος πειθάρχησε. «Ήμουν αρκετά αυστηρός σε κάποιες περιπτώσεις που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν ήταν τόσο σοβαρή η παρατυπία, γιατί αλίμονο εάν υπάρχει το όποιο πισωγύρισμα, θα είναι μια ήττα για όλους μας. Ωστόσο σε γενικές γραμμές όλα λειτούργησαν ομαλά και ο κόσμος πειθάρχησε» ανέφερε ο Δήμαρχος Λεμεσού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE