ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των ασθενών κρίνεται σταθερή.
  
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς μέχρι σήμερα, έγιναν 147 εισαγωγές και δόθηκαν 125 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE