ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των ασθενών κρίνεται σταθερή.
  
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς μέχρι σήμερα, έγιναν 147 εισαγωγές και δόθηκαν 125 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE