ΕΛΛΑΔΑ: Ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία και βιασμό οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τοπαλούδη

ΕΛΛΑΔΑ: Ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία και βιασμό οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τοπαλούδη

Ομόφωνα ένοχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό, καθώς το δικαστήριο ζήτησε την ενοχή τους βάσει του κατηγορητηρίου

Πλέον, η διαδικασία συνεχίζεται με την απόφαση της Έδρας σχετικά με πιθανά ελαφρυντικά αλλά και την πρόταση αναφορικά με την ποινή των δύο κατηγορουμένων.
 
Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα μελών του ακροατηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2016 όταν η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο μετά την άρνησή της να συνευρεθεί ερωτικά με τους δύο κατηγορούμενους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE