ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά η διευθύντρια του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου - 'Ας γίνει και με δικά μου έξοδα'

Άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά η διευθύντρια του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου - 'Ας γίνει και με δικά μου έξοδα'

Tην άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά το προσωπικό του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΤΑΕΠ δρ. Νεοφύτα Χρυσάνθου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η δρα Χρυσάνθου κάλεσε τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας να τροχοδρομήσει την άμεση μετακίνηση κατασκευής η οποία θα στεγάζει το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας και έχει τοποθετηθεί σε απόσταση ενάμιση μέτρου από το παράθυρο  του Γραφείου της και σε απόσταση μάλιστα τριών μέτρων δυτικά από την υφιστάμενη θέση. 

Όπως εξήγησε η δρα Χρυσάνθου το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας θα μπορούσε κάλλιστα, να τοποθετηθεί, όπως είπε, έξω από το ΤΑΕΠ αλλά κάθετα ώστε να μην διατρέχει κίνδυνο η υγεία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου.  

Η Διευθύντρια του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών είπε ότι το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας στο οποίο θα προσέρχονται πολίτες για να υποβληθούν σε δειγματοληπτική εξέταση για τον κορωνοϊό, θα τεθεί σε άμεση λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα. 

Επεσήμανε δε, πως η τοποθέτηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας έγινε εν αγνοία της διεύθυνσης των Πρώτων Βοηθειών και χωρίς να πληρεί η τοποθέτηση των επιδημιολογικών κριτηρίων, όπως ισχυρίστηκε.

Πρόσθεσε δε πως δεν αντιτίθενται με την λειτουργία του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας εν μέσω πανδημίας αντίθετα σημείωσε  επιβάλλεται, αλλά , να τοποθετηθεί με την τήρηση των επιδημιολογικών κριτηρίων.

Είπε ακόμη πως προσφέρθηκε να πληρώσει η ίδια το κόστος της μετακίνησης  του λυόμενου που θα στεγάζει το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top