ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 22χρονη – Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 22χρονη – Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Εξαφανίστηκε από το απόγευμα της Πέμπτης 14/05, η 22χρονη ANA MARIA TUDORACHE, 22 ετών, από τη Ρουμανία.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της, ενώ αναφέρει στην ανακοίνωση της πως απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 14/05.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.54μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με σκούρα καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μακρύ, μπλε, τζιν παντελόνι, άσπρη μπλούζα και μοβ σάρπα, ενώ κρατούσε τσάντα μαύρου χρώματος.

Η Αστυνομία παρακαλεί  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.