ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι δεν ΞΕΧΝΑ από την παρουσία του στην Κύπρο ο Ποτέ και η εξήγηση που έδωσε για τον λόγο να φύγει από ΑΠΟΕΛ

Τι δεν ΞΕΧΝΑ από την παρουσία του στην Κύπρο ο Ποτέ και η εξήγηση που έδωσε για τον λόγο να φύγει από ΑΠΟΕΛ

Ο πρώην επιθετικός Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, Μικαέλ Ποτέ, παραχώρησε δηλώσεις που φιλοξενούνται σε ξένες ιστοσελίδες, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις καλύτερες στιγμές που είχε, μην ξεχνόντας αυτά που κέρδισε με τον ΑΠΟΕΛ.

Το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς και το γκολ που σημείωσε στο 89ο λεπτό του τελευταίου αγώνα της περιόδου 2017-2018, όπου χάρισε τον τίτλο στους γαλαζοκίτρινους, καθώς και τα γκολ που σημείωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξεχωριστές αναμνήσεις για αυτόν, ενώ εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να φύγει από Κύπρο.

«Η καλύτερή μου ανάμνηση είναι ο τίτλος που κέρδισα στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Είχα πετύχει το γκολ που έδωσε τον τίτλο. Επιπρόσθετα, είχαμε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έβαλα δύο γκολ. Ήθελα να το ξαναζήσω αυτό την επόμενη χρονιά. Δεν ήθελα να φύγω από τον ΑΠΟΕΛ. Την επόμενη σεζόν ξεκίνησα στην ομάδα και θέλαμε να επαναλάβουμε ό,τι και την προηγούμενη στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αποκλειστήκαμε.  Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρωνόταν και, ξέροντας ότι είχαμε μόνο να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, το οποίο είχα κερδίσει ήδη, ήθελα περισσότερα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Η παλιά μου ομάδα με κάλεσε να ξαναπάω, δίνοντάς μου ένα καλό συμβόλαιο. Το δέχτηκα γιατί ήταν πρόκληση για μένα».

Πατήστε εδώ για να δείτε δημοσίευμα

The post Τι δεν ΞΕΧΝΑ από την παρουσία του στην Κύπρο ο Ποτέ και η εξήγηση που έδωσε για τον λόγο να φύγει από ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top