Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από τον κορωνοϊό προστέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη μακάβρια λίστα του βρετανικού Υπουργείου Υγείας, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό απολογισμό των νεκρών στους 39.369.


Πρόκειται για περιστατικά στα οποία οι θανόντες είχαν διαγνωστικοί θετικοί στον ιό.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα, το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά ήδη περίπου 50 χιλιάδες νεκρούς. Ο νεότερος υπολογισμός της εφημερίδας Guardian ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε 50.035.

Τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται στην αναγραφή της Covid-19 στα πιστοποιητικά θανάτου, ακόμα και χωρίς να έχουν προηγηθεί διαγνωστικά τεστ.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.613, φτάνοντας συνολικά στα 277.985.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE