Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από τον κορωνοϊό προστέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη μακάβρια λίστα του βρετανικού Υπουργείου Υγείας, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό απολογισμό των νεκρών στους 39.369.


Πρόκειται για περιστατικά στα οποία οι θανόντες είχαν διαγνωστικοί θετικοί στον ιό.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα, το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά ήδη περίπου 50 χιλιάδες νεκρούς. Ο νεότερος υπολογισμός της εφημερίδας Guardian ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε 50.035.

Τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται στην αναγραφή της Covid-19 στα πιστοποιητικά θανάτου, ακόμα και χωρίς να έχουν προηγηθεί διαγνωστικά τεστ.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.613, φτάνοντας συνολικά στα 277.985.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE