Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από τον κορωνοϊό προστέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη μακάβρια λίστα του βρετανικού Υπουργείου Υγείας, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό απολογισμό των νεκρών στους 39.369.


Πρόκειται για περιστατικά στα οποία οι θανόντες είχαν διαγνωστικοί θετικοί στον ιό.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα, το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά ήδη περίπου 50 χιλιάδες νεκρούς. Ο νεότερος υπολογισμός της εφημερίδας Guardian ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε 50.035.

Τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται στην αναγραφή της Covid-19 στα πιστοποιητικά θανάτου, ακόμα και χωρίς να έχουν προηγηθεί διαγνωστικά τεστ.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.613, φτάνοντας συνολικά στα 277.985.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE