Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από τον κορωνοϊό προστέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη μακάβρια λίστα του βρετανικού Υπουργείου Υγείας, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό απολογισμό των νεκρών στους 39.369.


Πρόκειται για περιστατικά στα οποία οι θανόντες είχαν διαγνωστικοί θετικοί στον ιό.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα, το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά ήδη περίπου 50 χιλιάδες νεκρούς. Ο νεότερος υπολογισμός της εφημερίδας Guardian ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε 50.035.

Τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται στην αναγραφή της Covid-19 στα πιστοποιητικά θανάτου, ακόμα και χωρίς να έχουν προηγηθεί διαγνωστικά τεστ.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.613, φτάνοντας συνολικά στα 277.985.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE