Συνέχεια στα μηδενικά κρούσματα στα κατεχόμενα

Συνέχεια στα μηδενικά κρούσματα στα κατεχόμενα

Μηδέν ήταν και σήμερα Tρίτη 2/6 τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα από 313 διαγνωστικές εξετάσεις που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.

 

Αυτό ανακοίνωσε σε γραπτή του δήλωση ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» Αλί Πιλί, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται στους 108 και δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE