ΚΥΠΡΟΣ: Κλοπή κινητού και πορτοφολιού - Η Αστυνομία διερευνά επιστολή παραπονούμενου

ΚΥΠΡΟΣ: Κλοπή κινητού και πορτοφολιού - Η Αστυνομία διερευνά επιστολή παραπονούμενου

Παραλήφθηκε από την Αστυνομία η επιστολή 53χρονου που καταγγέλλει αστυνομικούς για λανθασμένη αντίδραση.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Την υπόθεση ανέδειξε το ThemaOnline κι έχει να κάνει με υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου και πορτοφολιού στις 13 Μαΐου.

Όπως μας ενημέρωσε εκπρόσωπος από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline, αλλά και την επιστολή που έλαβαν από τον 53χρονο παραπονούμενο, δόθηκαν οδηγίες όπως ετοιμαστεί σχετική έκθεση για το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε πως ο 53χρονος παραπονούμενοςμίλησε στο ThemaOnline καταγγέλλοντας περιστατικό κλοπής πορτοφολιού και κινητού τηλεφώνου στις 13 Μαΐου 2020, από υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας που είχε πάρει το αυτοκίνητο του 53χρονου για επιδιόρθωση.

Οι καταγγελίες του 53χρονου από το χωριό Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού αφορούσαν τόσο την υπόθεση κλοπής αλλά και υπόθεση Αστυνομικής αμέλειας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς το ιδίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE