ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Του έκλεψαν πορτοφόλι και κινητό – Ισχυρίζεται πως η Αστυνομία δεν παρουσιάστηκε στο σημείο

ΚΥΠΡΟΣ: Του έκλεψαν πορτοφόλι και κινητό – Ισχυρίζεται πως η Αστυνομία δεν παρουσιάστηκε στο σημείο

Καταγγελία μέχρι και στον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη έκανε συμπολίτης μας, του οποίου έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο μαζί με το πορτοφόλι, χωρίς ωστόσο -όπως ισχυρίζεται- η Αστυνομία να μεταβεί στο σημείο αλλά να του δίδει οδηγίες από το τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Συγκεκριμένα ο 53χρονος κ. Νίκος από το Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού μίλησε στο ThemaOnline και εξέφρασε τα παράπονα του, ενώ την ίδια ώρα το ThemaOnline επικοινώνησε με την Αστυνομία για το συγκεκριμένο ζήτημα και μας ανέφεραν πως αν ο 53χρονος έκανε γραπτή καταγγελία θα επικοινωνήσουν μαζί του.

Όπως προαναφέραμε το ThemaOnline επικοινώνησε τόσο με τον Αστυνομικό σταθμό που έγινε η καταγγελία αλλά και με εκπρόσωπο της Αστυνομίας και επιβεβαιώσαμε πως όντως έγινε καταγγελία από τον 53χρονο και μας δήλωσαν πως αν έκανε γραπτή καταγγελία προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την αντίδραση του μέλους της αστυνομικής δύναμης, οι Αρχές θα επικοινωνήσουν μαζί του.

Η εκδοχή του 53χρονου: 

Όλα άρχισαν στις 13 Μαΐου 2020, όταν χάλασε το αυτοκίνητο του και κάλεσε οδική βοήθεια από την ασφαλιστική του εταιρία για να πάει να το παραλάβει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 53χρονου, ενώ είχε το κινητό του τηλέφωνο στο κάθισμα του συνοδηγού, αντιλήφθηκε πως δεν το κρατούσε πάνω του λίγη ώρα μετά που έφυγε ο άνθρωπος της ασφαλιστική του εταιρίας.

Αμέσως τον κάλεσε και για να του αναφέρει πως ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο αλλά και το πορτοφόλι του με ποσό πάνω από 120 εύρω, ωστόσο ο υπάλληλος της ασφαλιστικής εταιρίας δεν απαντούσε μετά από συνεχόμενα επίμονα τηλεφωνήματα.

Στην συνέχεια ο 53χρονος πήρε ένα άλλο όχημα και πήγε να τον προλάβει, όταν τον συνάντησε λίγα μέτρα μετά το σπίτι του, τον σταμάτησε και του ζήτησε το κινητό και τα χρήματα αλλά ο υπάλληλος του είπε πως δεν βρήκε ούτε κινητό ούτε χρήματα. Για αρκετή ώρα, όπως μας ενημέρωσε, κρατούσε τον υπάλληλο και περίμενε την Αστυνομία.

Χαρακτηριστικά ο 53χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, του είπε: «Δώσε μου το πορτοφόλι». Αμέσως ο δεύτερος του απάντησε: «Δεν το πήρα».

Στην συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία του Πισσουρίου και ο αστυνομικός του έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο και δεν παρουσιάστηκε στην σκηνή, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 53χρονου στο ThemaOnline.

Την ίδια ώρα η ασφαλιστική εταιρία δεν μπορούσε να το δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Λίγες μέρες μετά επισκέφθηκε τον Αστυνομικό σταθμό της περιοχής του και του δήλωσαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ο 53χρονος ζητά απεγνωσμένα το κινητό του τηλέφωνο καθώς όπως μας πληροφόρησε περιέχει συναισθηματικά βίντεο για εκείνον.

Ο κ. Νίκος προχώρησε με ηλεκτρονικό μήνυμα σε καταγγελία τόσο στο Αρχηγείο αλλά και στον Αρχηγό της Αστυνομίας και περιμένει ανταπόκριση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top