Σχολές χορού και γυμναστήρια: Επαναλειτουργούν από τις 13/6

Σχολές χορού και γυμναστήρια: Επαναλειτουργούν από  τις 13/6

Από το Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 μπορούν να επαναλειτουργήσουν οι σχολές χορού και τα γυμναστήρια, στη βάση των σημερινών αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με την Γ΄ Φάση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για προστασία έναντι της επιδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η λειτουργία των σχολών χορού θα διέπεται στην επόμενη χρονική περίοδο από Υγειονομικό Πρωτόκολλο, το οποίο κοινοποιείται στους ενδιαφερόμενους και θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας.
 
Σχετικά με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και άλλες οδηγίες για την επαναλειτουργία γυμναστηρίων, άλλων ανάλογων αθλητικών κέντρων (πυγμαχία, τζούντο, τάε κβο ντο, πιλάτες κλπ) και για τα αθλητικά πρωταθλήματα (χωρίς κοινό) θα εκδοθούν ανακοινώσεις από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ).     

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE