ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώδυνη η καραμπόλα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος της Κόσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν από υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την εμπλοκή έξι οχημάτων στο τροχαίο, ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει τραυματισμό κάποιου προσώπου.

Βέβαια, «τραυματική» είναι η εμπειρία για τους υπόλοιπους οδηγούς και δη τους ανυπόμονους, αφού σχηματίστηκε ουρά 20 χλμ.

Είναι ενδεικτικά τα πλάνα που παρουσιάζουμε από την έξοδο Λυμπιών, όπου τα αυτοκίνητα κινούνταν με ρυθμούς χελώνας.

Κάποιοι, πάντως, προτίμησαν να κατευθυνθούν για τις παραλίες της Λάρνακας παρακάμπτοντας την κίνηση χρησιμοποιώντας εξόδους (βλ. παλαιό δρόμο).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.