ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι αυτοκίνητα στην καραμπόλα – Τους βγήκε η ψυχή με την ουρά 20 χλμ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώδυνη η καραμπόλα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος της Κόσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν από υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από την εμπλοκή έξι οχημάτων στο τροχαίο, ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει τραυματισμό κάποιου προσώπου.

Βέβαια, «τραυματική» είναι η εμπειρία για τους υπόλοιπους οδηγούς και δη τους ανυπόμονους, αφού σχηματίστηκε ουρά 20 χλμ.

Είναι ενδεικτικά τα πλάνα που παρουσιάζουμε από την έξοδο Λυμπιών, όπου τα αυτοκίνητα κινούνταν με ρυθμούς χελώνας.

Κάποιοι, πάντως, προτίμησαν να κατευθυνθούν για τις παραλίες της Λάρνακας παρακάμπτοντας την κίνηση χρησιμοποιώντας εξόδους (βλ. παλαιό δρόμο).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE