ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατέθεσε πρόταση για Λάρσον – Από ποιους άλλους περιμένει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κατέθεσε πρόταση για Λάρσον – Από ποιους άλλους περιμένει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις. Ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για Λάρσον, Κουέστα, Κόρχουτ, Γκάμα και Ματίγια που έχουν πάρει τις προτάσεις στα χέρια τους.

Τα δυο απαγορευτικά μεταγραφών που έχει στην πλάτη του ο Άρης – παρά την αισιοδοξία που εκφράζεται ότι θα αρθούν- υποχρεώνει τους ανθρώπους του Άρη και εν προκειμένω Χαριστέα-Καρυπίδη, να εντείνουν τις προσπάθειές τους, να κρατήσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης τους παίκτες που θεωρούν απαραίτητους από το φετινό ρόστερ.

Τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις εντάθηκαν και πλέον πέντε ποδοσφαιριστές του λεγόμενου βασικού κορμού έχουν στα χέρια τους τις επίσημες προτάσεις του club. Διαφορετικές ανά περίσταση αλλά με ένα κοινό άξονα. Τα μπόνους επίτευξης προσωπικών και ομαδικών στόχων.

Μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει απαντήσει, κάποιοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από κάποιους άλλους και το βέβαιο είναι, όπως γίνεται σε κάθε διαπραγμάτευση, ότι θα χρειαστεί οι συζητήσεις να συνεχιστούν ώστε με αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές να επιτευχθούν οριστικές συμφωνίες και η ομάδα να διατηρήσει έναν πετυχημένο και άκρως ποιοτικό κορμό που την βοήθησε να ανέβει επίπεδο.

ΛΑΡΣΟΝ

Ο Σουηδός που από τη στιγμή που μετατέθηκε στο πλευρό του Ιντέγε έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ενινγκ που παρά τα 33 του χρόνια έκανε θετική εισήγηση. Ο Σουηδός έχει πάρει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους με αρκετά καλές αποδοχές και με ένα πολύ καλό μπόνους επίτευξης στόχων που θα εκτοξεύσει τα νούμερα. Ο Σουηδός το σκέφτεται αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη.

ΚΟΡΧΟΥΤ

Σε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του ρόστερ με αδιάλειπτη σχεδόν παρουσία από τον Γενάρη του 2019 που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έχει προτείνει συμβόλαιο 1+1 έτους με κατάκτηση στόχων που το ανανεώνουν αυτόματα. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει μια απόκλιση στο οικονομικό αλλά υπάρχουν δυο θετικές ενδείξεις. Ότι ο ίδιος και η σύζυγός του… ψηφίζουν Θεσσαλονίκη και ότι οι απαιτήσεις του δεν είναι τρελές. Από την άλλη, λόγω καλής παρουσίας με την φανέλα του Άρη αλλά και του γεγονότος ότι είναι βασικός στην Εθνική Ουγγαρίας, έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Βάζει όμως προτεραιότητα τον Άρη αφήνοντας ανοικτή την διαπραγμάτευση.

ΚΟΥΕΣΤΑ

Λόγω ηλικίας (29) ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη με τον οποίο είχαν γίνει και παλιότερα συζητήσεις, δέχθηκε πρόταση για διετές συμβόλαιο. Τα χρήματα που του προσφέρει ο Άρης είναι ελαφρώς καλύτερα από αυτά που παίρνει φέτος αλλά και με αυτόν υπάρχει μια διαφορά που καθιστά αναγκαία την εκ νέου διαπραγμάτευση. Κι αυτός όπως και ο Κόρχουτ, θα ήθελε να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και λογικά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

ΜΑΤΙΓΙΑ

Είναι ίσως ο παίκτης με τον οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες συζητήσεις αφού είναι κοινή και έντονη η επιθυμία να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους. Πλέον δεν είναι τόσα πολλά που τους χωρίζουν αφού στον παίκτη προτάθηκε διετές συμβόλαιο (εννοείται με μπόνους) αλλά υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό παρότι η πρόταση του Άρη ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Παρά το γεγονός ότι το όνομά του άρχισε και πάλι να παίζει στην Ισπανία μετά τις δυο καλές χρονιές στον Άρη, εξακολουθεί να έχει πρώτη επιλογή την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτιμώντας ότι τον βοήθησε να αναγεννήσει την καριέρα του μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο. Δηλώνει οικογενειακώς ευτυχισμένος στην πόλη και λογικά θα μείνει.

ΓΚΑΜΑ

Από τις… αδυναμίες του Θόδωρου Καρυπίδη και διόλου τυχαία αφού μιλάμε για πρότυπο επαγγελματία, σοβαρότητας αλλά και προσωπικότητας εντός των αποδυτηρίων. Κάνει την πιο παραγωγική του σεζόν με 11 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και είναι αυτός που έχει πάρει στα χέρια του την πιο… γαλαντόμα πρόταση από το club για συνεργασία ενός συν ενός έτους με μπόνους επίτευξης στόχων. Έχει πολλές πιθανότητες παραμονής.

Πηγή: sdna.gr

The post Κατέθεσε πρόταση για Λάρσον – Από ποιους άλλους περιμένει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top