Τουρκικά κουραφέξαλα τα περί εισβολής στην Ελλάδα – Το προφίλ του δημοσιογράφου που το αποκάλυψε -VIDEO

Τουρκικά κουραφέξαλα τα περί εισβολής στην Ελλάδα – Το προφίλ του δημοσιογράφου που το αποκάλυψε -VIDEO

«Τουρκικά κουραφέξαλα»…

Πρόκειται για θέση που εκφράστηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής Themaτοφύλακας που μεταδίδεται καθημερινά (16:00) χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV.

Το σχόλιο, ασφαλώς, ήταν για την αποκάλυψη ιστοσελίδας περί σχεδίου εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο πολιτικός συντάκτης του ThemaOnline Γιώργος Τάττης, σχολίασε την είδηση, ενώ μετέφερε στους τηλεθεατές τον απόηχο της αποκάλυψης.

Αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αποδίδουν το επίμαχο δημοσίευμα σε ψυχολογική επιχείρηση που έχει ως στόχο «να τρομοκρατήσει» και να «δημιουργήσει εντυπώσεις».

Δείτε την ανάλυση που έγινε στην περιεκτική ενημερωτική εκπομπή Themaτοφύλακας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.