Αυτ/δρομος Λεμεσός - Πάφος: Άνοιξε ο δρόμος μετά το τροχαίο με ανατροπή φορτηγού

Αυτ/δρομος Λεμεσός - Πάφος:  Άνοιξε ο δρόμος μετά το τροχαίο με ανατροπή φορτηγού

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, παρά την Αυδήμου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, το οποίο είχε κλείσει νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (19/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχε κλείσει γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Ενώ γίνονταν προσπάθειες μετακίνησης του φορτηγού από το δρόμο, στο σημείο του ατυχήματος, η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου, μέσω της εξόδου προς Αυδήμου.

Το φορτηγό όχημα έχει πλέον μετακινηθεί και η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE