Αυτ/δρομος Λεμεσός - Πάφος: Άνοιξε ο δρόμος μετά το τροχαίο με ανατροπή φορτηγού

Αυτ/δρομος Λεμεσός - Πάφος:  Άνοιξε ο δρόμος μετά το τροχαίο με ανατροπή φορτηγού

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, παρά την Αυδήμου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, το οποίο είχε κλείσει νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (19/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχε κλείσει γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Ενώ γίνονταν προσπάθειες μετακίνησης του φορτηγού από το δρόμο, στο σημείο του ατυχήματος, η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου, μέσω της εξόδου προς Αυδήμου.

Το φορτηγό όχημα έχει πλέον μετακινηθεί και η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.