ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρούσος: Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίας Νάπας θα συμβάλει στην πρόληψη πυρκαγιών

Καρούσος: Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίας Νάπας θα συμβάλει στην πρόληψη πυρκαγιών

Η ανέγερση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίας Νάπας είναι σημαντικό έργο και θα συμβάλει τα μέγιστα στην πρόληψη και στην έγκυρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι ο Υπουργός Μεταφορών και ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου πραγματοποίησαν σήμερα επί τόπου επίσκεψη στο χώρο που θα ανεγερθεί ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίας Νάπας, δίπλα από τον Αστυνομικό Σταθμό. Τους δύο άνδρες συνόδευαν ο Διευθυντής των Δημοσίων Έργων, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Σταθμάρχης του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου».

Η ανέγερση του Πυροσβεστικού Σταθμού θα ξεκινήσει το έτος 2021 και θα ολοκληρωθεί το 2022, ενώ το συνολικό κόστος του έργου θα ανέλθει στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι «οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης έγιναν πράξη και βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να επιβλέψουμε το χώρο και να προχωρήσουμε τη διαδικασία ανέγερσής του. Η ανέγερση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίας Νάπας είναι ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα συμβάλει τα μέγιστα στην πρόληψη αλλά και στην έγκυρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Υπουργό Μεταφορών για την επίσκεψη και ιδιαίτερα «για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε για το συγκεκριμένο έργο και στην κυβέρνηση που έχει δει «ζεστά» το αίτημα του Δήμου και προχωρεί στην υλοποίηση» του Πυροσβεστικού Σταθμού.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «το σημαντικό αυτό έργο είναι ένα πάγιο αίτημα του Δήμου, το οποίο θα ωφελήσει όχι μόνο την Αγία Νάπα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου».

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top