ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής  στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ένας ασθενής με κορωνοϊό εξακολουθεί να νοσηλεύεται το Σάββατο 20/06, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Η κατάσταση της υγείας του είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, καλή.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές και δόθηκαν 135 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 12 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν εκεί μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE