ΚΥΠΡΟΣ: Ευχάριστες εξελίξεις για το βρέφος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ

ΚΥΠΡΟΣ: Ευχάριστες εξελίξεις για το βρέφος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ

Όλα βαίνουν καλώς σε σχέση με το βρέφος 10 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Κύπρο στο Ισραήλ και έκανε επέμβαση στην καρδιά , καθώς αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πηγή του ThemaOnline το βρέφος αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο με τους γονείς του την ερχόμενη εβδομάδα.

Το βρέφος που κατάγεται από τη Συρία. μεταφέρθηκε από την Πέμπτη (11/06) στη γειτονική χώρα υποβλήθηκε σε διορθωτική επέμβαση στην καρδιά στο Ιατρικό Κέντρο Sheba.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάσταση του βρέφους 10 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ -Πολιτικές προεκτάσεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του στο εν λόγω νοσηλευτήριο (Πέμπτη 11/06).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE