ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πιάστηκε με παράνομες ουσίες 24χρονη - Δάγκωσε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πιάστηκε με παράνομες ουσίες 24χρονη - Δάγκωσε αστυνομικό

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη.

Από έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 26.5 γραμμαρίων περίπου. Η 24χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατά τη διαδικασία σύλληψή της, επιτέθηκε (δάγκωσε) μέλος της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τον χώρο προσέγγισε φιλικό πρόσωπο της 24χρονης, ηλικίας 23 ετών, το οποίο προσπάθησε να εμποδίσει τα μέλη της Αστυνομίας στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ο 23χρονος επιτέθηκε και απείλησε μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.