ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Εξιτήριο λαμβάνει ο τελευταίος ασθενής με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Εξιτήριο λαμβάνει ο τελευταίος ασθενής με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει αργότερα σήμερα ο τελευταίος ασθενής με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε επαναληπτικό τεστ για κορωνοϊό και αφού τα αποτελέσματα του ήταν αρνητικά, αναμένεται γύρω στο μεσημέρι να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.  

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές και δόθηκαν 136 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 10 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE