ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ - ΠΑΣΥΔΥ: 'Υπάρχουν σκοπιμότητες στην καθυστέρηση πρόσληψης προσωπικού στα νοσοκομεία'

ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ - ΠΑΣΥΔΥ: 'Υπάρχουν σκοπιμότητες στην καθυστέρηση πρόσληψης προσωπικού στα νοσοκομεία'

Υπάρχει σκοπιμότητα όσον αφορά την καθυστέρηση στην πρόσληψη προσωπικού, δήλωσε στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο Πρόεδρος του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ, Πρόδρομος Αργυρίδης.

Όπως ανέφερε, η αρχική συμφωνία με τον ΟΚΥπΥ προνοούσε πρόσληψη προσωπικού εντός Ιουνίου ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει καθώς ο καιρός έχει σχεδόν παρέλθει.

Μάλιστα, διερωτήθηκε και για το εάν τελικώς θα προλάβουν να προσλάβουν το προσωπικό σταδιακά τους επόμενους 3 μήνες, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί. Υπενθυμίζεται ότι πέραν των λειτουργικών ζητημάτων, η διαδικασία επείγει καθώς το καλοκαίρι αναμένονται να υπάρξουν και οι καλοκαιρινές άδειες των εργαζομένων.

Ο κ. Αργυρίδης, τόνισε ότι αυτό εκλαμβάνεται ως μια προσπάθεια ακύρωσης των συμφωνηθέντων, ενώ όπως υποστήριξε επίσης, πρόκειται για σκόπιμη καθυστέρηση έτσι ώστε να μην προσληφθεί το προσωπικό που χρειάζεται για την στελέχωση των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE