O Kλοπ μίλησε για τον Σάντσο και «άναψε φωτιές»!

O Kλοπ μίλησε για τον Σάντσο και «άναψε φωτιές»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε ότι θα ήθελε πολύ τον Τζέιντον Σάντσο στη Λίβερπουλ, αλλά εξήγησε και ότι δεν το βλέπει καθόλου πιθανό, τουλάχιστον για φέτος.

Με 20 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Τζέιντον Σάντσο είναι μάλλον ο κορυφαίος 20άρης που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Οι μεγάλες ομάδες στην Αγγλία τον θέλουν πίσω και τώρα σε αυτές προστέθηκε και η Λίβερπουλ κατ’ ομολογία του προπονητή της. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη “Bild” και δεν δίστασε να δείξει ότι γλυκοκοιτάζει κι εκείνος τον μεσοεπιθετικό της Ντόρτμουντ:

«Ειναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης και θεωρώ ότι η κόκκινη εμφάνισή μας θα ταίριαζε πολύ ωραία στον Σάντσο», ήταν η αρχική ατάκα του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος όμως στη συνέχεια έσπευσε να επαναφέρει στην πραγματικότητα τους οπαδούς της ομάδας του όσον αφορά μία τέτοια τεράστια μεταγραφή: «Δεν θεωρώ πάντως εφικτή μία τέτοια μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Εάν τον έβλεπα στη Λίβερπουλ, θα ήμουν ο πιο έκπληκτος όλων».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post O Kλοπ μίλησε για τον Σάντσο και «άναψε φωτιές»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE