Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα

Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα

Στο αθλητικό κέντρο Πλατρών, δεν βρίσκονται μόνο οι τρεις τερματοφύλακες της επαγγελματικής ομάδας, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου και Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Η τεχνική ηγεσία επέλεξε να συμμετέχει στις προπονήσεις κι ο 15χρονος κίπερ Παντελής Μιχαήλ. Πρόκειται για ταλέντο με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης. Έχει γονίδια προφανώς ο μικρός, αφού ο πατέρας του Αλέξανδρος Μιχαήλ, θήτευσε για μερικά χρόνια στον Απόλλωνα ήταν κι αυτός τερματοφύλακας.

Ήταν στο δυναμικό της ομάδας από το 1996 έως το 2001, ακολούθως πήγε για τρία χρόνια στην ΑΕΠ Πάφος. Τον πρόλαβε για κάποιο διάστημα και ο Σωφρόνης Αυγουστή, για δυο-τρία χρόνια ήταν το δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας.

The post Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE