ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κουβέντα Ουζουνίδη με Ζαχίντ για το μέλλον του και η… αινιγματική ατάκα για Τάμαρι

Η κουβέντα Ουζουνίδη με Ζαχίντ για το μέλλον του και η… αινιγματική ατάκα για Τάμαρι

Μιλώντας στην αποψινή (09/07) εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ζαχίντ και Τάμαρι, λέγοντας τα εξής:

Για το αν υπολογίζει τον Ζαχίντ και αν μίλησε μαζί του για το αν θέλει να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ ή αν προτιμά να παίξει στο εξωτερικό: «Εγώ δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του παίκτη, για το αν θέλει να μείνει ή να συνεχίσει αλλού. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αυτά έχει, εγώ τον υπολογίζω αρκετά, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, όμως δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί το μέλλον του παίκτη. Έχω μιλήσει με τον Ζαχίντ και δεν μου έδειξε ότι έχει προτεραιότητα να πάει σε άλλη ομάδα. Τη Δευτέρα θα είναι στις προπονήσεις».

Για το αν είναι κλειδί για τον ΑΠΟΕΛ, ή παραμονή ή όχι του Τάμαρι και αν θα αλλάξει το πλάνο σε περίπτωση αποχώρησης του: «Εμείς θέλουμε τον Μούσα στην ομάδα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Του έγινε μία πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του. Δουλεύει εντατικά στις προπονήσεις και στις ατέλειες του. Είναι καλό παιδί, αλλά όπως σας είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Εγώ θέλω να μείνει στην ομάδα και εύχομαι να ανανεώσει το συμβόλαιο του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουζουνίδης για μεταγραφές, Ευρώπη, πρωτάθλημα, Ζαχίντ, Τάμαρι, Ιωάννου και όχι μόνο – Όλα όσα είπε στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

The post Η κουβέντα Ουζουνίδη με Ζαχίντ για το μέλλον του και η… αινιγματική ατάκα για Τάμαρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top