ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ μας για Ακιντόλα…

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ μας για Ακιντόλα…

Δυο είναι τα σίριαλ που «παίζουν» στην, σχετικά φτωχή φέτος, μετεγγραφική επικαιρότητα. Το πιο καυτό είναι αυτό που αφορά τον Τάμαρι και το άλλο είναι αυτό για τον Ακιντόλα, αν θα μείνει τα επόμενα χρόνια στο τριφύλλι.

Ο Νιγηριανός βρίσκεται στη Λευκωσία. Είναι και στις χαρές του, τις τελευταίες μέρες, αφού έγινε χαζομπαμπάς!

Κάνει και προπονήσεις με το τριφύλλι, ο βιρτουόζος ακραίος επιθετικός. Αν και τυπικά δεν ανήκει στην Ομόνοια.

Η Μίντιλαντ, προσπαθεί να κερδίσει όσα πιο πολλά γίνεται για τον Ακιντόλα, ξέροντας την επιθυμία του να συνεχίσει στους πράσινους.

Από την άλλη ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου, δεν είναι τρελός να δώσει όσα ζητάνε σήμερα οι Δανοί, αφού ξέρει πως όσα περνά ο χρόνος θα χαμηλώσουν οι απαιτήσεις του.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Η πρόβλεψη της στήλης, είναι ότι τελικά ο Ακιντόλα, θα διατηρηθεί στις επιλογές του Χέννιγκ Μπέργκ.

Εκτίμηση κάνουμε, αλλά δεν βάζουμε και στοίχημα.

Ο υπογράφων, έτσι κι αλλιώς, έχουν περάσει κάμποσα χρόνια, από την τελευταία φορά που δοκίμασε την τύχη του σε “στοιχηματοπωλείο” (λίγο αδόκιμη η λέξη, γι αυτό και τα εισαγωγικά).

Π.Χ. 

The post Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ μας για Ακιντόλα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top