«Πόρτα» στον Γιανέφσκι

«Πόρτα» στον Γιανέφσκι

Θυμάστε τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι; Ο τεχνικός από τα Σκόπια είχε έρθει στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2005 ως βοηθός του Τροντ Σόλιντ στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Συν τω χρόνω πέρασε απ΄τον πάγκο πολλών ομάδων (Γκενκ, Αλ Σαμπάχ, Ερυθρός Αστέρας, Μουσκρόν, Μπέβερεν, Βαρντάρ) κι εσχάτως βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας έπειτα απ΄το τέλος της συνεργασίας του με την Ένωση Παραλιμνίου.

Ο 59χρονος προπονητής έχει στρέψει τις κεραίες του μεταξύ άλλων χωρών και προς την Ελλάδα, ωστόσο την πρώτη ελληνική πόρτα που χτύπησε (προς Αθήνα μεριά) την βρήκε κλειστή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

The post «Πόρτα» στον Γιανέφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.