Επαναφέρει το αίτημα για έκδοση των οκτώ αξιωματικών η Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα

Επαναφέρει το αίτημα για έκδοση των οκτώ αξιωματικών η Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα

Το αίτημα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016, μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία επαναφέρει, την Τετάρτη 14/07, η Πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, με αφορμή την επέτειο των πέντε χρόνων από το πραξικόπημα στην Τουρκία, σημειώνει ότι «περιμένουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για την έκδοση των οχτώ πρώην αξιωματικών (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE