Επαναφέρει το αίτημα για έκδοση των οκτώ αξιωματικών η Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα

Επαναφέρει το αίτημα για έκδοση των οκτώ αξιωματικών η Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα

Το αίτημα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016, μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία επαναφέρει, την Τετάρτη 14/07, η Πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, με αφορμή την επέτειο των πέντε χρόνων από το πραξικόπημα στην Τουρκία, σημειώνει ότι «περιμένουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για την έκδοση των οχτώ πρώην αξιωματικών (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE