ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ: Οι δύο ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ στιγμές με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα – Δεν τις ξεχνάνε οι Ομονοιάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)
01.01.1900 - 00:00
Η Ομόνοια θυμήθηκε τα… έργα του Μιχαλάκη με την πράσινη φανέλα και έκανε ειδική αναφορά σε δύο ξεχωριστά γκολ που έμειναν χαραγμένα στην μνήμη των Ομονοιατών.
Το γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο 90′ που έσπρωξε την Ομόνοια προς τον τίτλο του πρωταθλήματος το 2010 και το γκολ στον τελικό κυπέλλου του 2011 με Απόλλωνα, το οποίο τελικά κατέκτησε στα πέναλτι το τριφύλλι.
Η αναφορά της Ομόνοιας:
«Δύο από τα 34 τέρματα που πέτυχε θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας. Το πρώτο σημειώθηκε τη σεζόν 2009-2010 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο 90ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα μας τη νίκη με 1-2. Με εκείνο το «τρίποντο» η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Επισης, ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2011 ο Μιχαλάκης άνοιξε το σκορ στον νικηφόρο τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ».
Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.