Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

Το γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο 90′ που έσπρωξε την Ομόνοια προς τον τίτλο του πρωταθλήματος το 2010 και το γκολ στον τελικό κυπέλλου του 2011 με Απόλλωνα, το οποίο τελικά κατέκτησε στα πέναλτι το τριφύλλι.
«Δύο από τα 34 τέρματα που πέτυχε θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας. Το πρώτο σημειώθηκε τη σεζόν 2009-2010 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο 90ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα μας τη νίκη με 1-2. Με εκείνο το «τρίποντο» η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Επισης, ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2011 ο Μιχαλάκης άνοιξε το σκορ στον νικηφόρο τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ».
(Πηγή βιντεο: ballacomcy)
The post ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ: Οι δύο ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ στιγμές με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα – Δεν τις ξεχνάνε οι Ομονοιάτες! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




