ΚΟΙΝΩΝΙΑ

‘Κονταροχτυπήθηκαν’ δημοσίως Κορφιώτης και Κληρίδης -Διεκδικούν την προεδρία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Κονταροχτυπήθηκαν’ δημοσίως Κορφιώτης και Κληρίδης -Διεκδικούν  την προεδρία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σ’ένα πρωτοφανές περιστατικό και μάλιστα δημόσια (αφού διαδραματίστηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης) γίναμε μάρτυρες αφού σύμφωνα με ισχυρισμούς του νομικού, Θανάση Κορφιώτη, ο εκ των ανθυποψηφίων του Χρίστος Κληρίδης του απέστειλε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο τον καλούσε ουσιαστικά να τον ψηφίσει.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά αφού πλησιάζουν οι επερχόμενες εκλογές του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας μέχρι στιγμής οι τρεις υποψήφιοι αναμένεται να είναι οι ακόλουθοι: 1) Θανάσης Κορφιώτης (Γραφείο Κούσιος, Κορφιώτης και Παπαχαραλάμπους), 2) Χρίστος Κληρίδης (Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης και Συνεργάτες), 3) Κυριάκος Θεοδωρίδης (Γιώργος Γιάγκου ΔΕΠΕ).
 
Για να εξηγήσουμε και στους λιγότερο μυημένους ο Θανάσης Κορφιώτης με ανάρτηση του, παρέθεσε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνεται να έλαβε από τον ανθυποψήφιο του, Χρίστο Κληρίδη και σύμφωνα με το οποίο ζητά ουσιαστικά την στήριξη του για τις επερχόμενες εκλογές. Ο κύριος Κορφιώτης στην ανάρτηση του ανέφερε αυτολεξεί : «Έλαβα και εγώ ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο ο κος Χρίστος Κληρίδης ζητά να τον στηρίξω! Ό,τι να ναι! Σεβασμός προς τους συναδέλφους μηδέν. Τυχαίες αποστολές μηνυμάτων. Αν, ενόψει εκλογών, δεν σας στείλω αυτόκλητα μηνύματα, αν δεν σας πάρω σε καφέ και σε ταβέρνες, μην με παρεξηγήσετε. Είναι γιατί σας σέβομαι.»
 
Εν συνεχεία ο κύριος Κληρίδης απάντησε στην ανάρτηση τονίζοντας πως πρόκειται περί υπαλληλικού λάθους λέγοντας χαρακτηριστικά «Αγαπητέ Συνάδελφε. Πρόκειται για λάθος υπαλληλικό. Απολογούμαι. Ευχαριστώ για τα σχόλια. Καλήν επιτυχία.» όμως η συζήτηση ‘άναψε’ αφού ο κύριος Κορφιώτης έκανε λόγο για ‘προχειρότητα και σωρηδόν αποστολή 15σελιδων μηνυμάτων, τόσο μεγάλη προχειρότητα που την αποστείλατε και στον ανθυποψήφιο σας’.
 
Η ανταλλαγή σχολίων συνεχίστηκε σε αρκετά έντονο ύφος με τον κύριο Κληρίδη να καλεί ανοιχτά τον ανθυποψήφιο του να εκφράσει τις θέσεις του για τη μεταρρύθμιση με τον Κορφιώτη ν’απαντά ‘Το πότε, το πού και το πώς θα εκφράζω θέσεις θα το αποφασίζω εγώ και όχι εσείς.’ Ο κύριος Κληρίδης συνέχισε γράφοντας ‘Δεν απαντάς όμως. Επίσης καλό θα ήταν να ενημερωσεις αν το γεγονός ότι η σύζυγος σας είναι Αν. Επαρχιακός Δικαστής και μέχρι πρόσφατα συνέταιρος Κυβερνητικού εκπροσώπου επηρεάζει την ανεξαρτησία σας. Καλό βράδυ.’ με τον κύριο Θανάση Κορφιώτη να κάνει λόγο για ‘μπηχτές‘ του κυρίου Κληρίδη από την επόμενη κιόλας μέρα της εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του και την ανταλλαγή σχολίων να τελειώνει εκεί.
 
Όπως αντιλαμβάνεστε το κλίμα θυμίζει ‘εκλογές με τα όλα τους‘ αφού φυσικά το διακύβευμα της Προεδρίας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου είναι πολύ μεγάλο.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top