Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη- Δένδια μετά την τουρκική NAVTEX

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη- Δένδια μετά την τουρκική NAVTEX

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα  της Τρίτης 21/7 ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της επικοινωνίας έγινε ανταλλαγή απόψεων και ανασκόπηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται μετά και την νέα έκφανση της τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE