Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη- Δένδια μετά την τουρκική NAVTEX

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη- Δένδια μετά την τουρκική NAVTEX

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα  της Τρίτης 21/7 ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της επικοινωνίας έγινε ανταλλαγή απόψεων και ανασκόπηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται μετά και την νέα έκφανση της τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.