Δύο κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Δύο κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Δύο κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τρίτη 21/7.


Ο λεγόμενος "υπουργός υγείας" Αλί Πιλλί σε γραπτή ανακοίνωση ανέφερε ότι διενεργήθηκαν 1,001 έλεγχοι το τελευταίο 24ωρο και εντοπίστηκαν δύο κρούσματα.

Το ένα αφορά επιβάτη που ήρθε μέσω αεροδρομίου, ενώ το δεύτερο είναι επαφή ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος που ήταν σε καραντίνα.
Και οι δύο ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 125. Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους. Νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομεία 15 άτομα.

Μέχρι τώρα διενεργήθηκαν στα κατεχόμενα 58,883 διαγνωστικοί έλεγχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE