ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Ζήτησε γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα ο ΠΤΔ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Ζήτησε γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα ο ΠΤΔ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη για το κατά πόσο υπάρχει συμβατότητα της δημοσιοποίησης της λίστας Γιωρκάτζη με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης την Τετάρτη (22/7).

Συγκεκριμένα, το Προεδρικό απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη για να τον ενημερώσει για την απόφαση του να ζητήσει νομική γνωμάτευση.

Δείτε την επιστολή:

Θυμίζουμε ότι η Βουλή έγκρινε στις 17 Ιουλίου την άμεση δημοσιοποίηση της λίστας και ακολούθως στάλθηκε  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το άρθρο 52 του Συντάγματος, για να αποφασίσει κατά πόσο αυτή θα δημοσιευθεί, κατά πόσο θα γίνει αναπομπή ή κατά πόσο θα κάνει αναφορά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE