ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΒΕ: Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την απόφαση της ΑνΑΔ να καταγγείλει σκάνδαλο διασπάθισης

ΚΕΒΕ: Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την απόφαση της ΑνΑΔ να καταγγείλει σκάνδαλο διασπάθισης

Το ΚΕΒΕ μέσω του Γραφείου Τύπου του εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν το διαφαινόμενο σκάνδαλο διασπάθισης δημοσίου χρήματος και την απόφαση της ΑνΑΔ να προχωρήσει σε καταγγελία.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως το ΚΕΒΕ νιώθει απόλυτα δικαιωμένο με τις γραπτές θέσεις που υπέβαλε προς το ΔΣ της ΑνΑΔ, τις οποίες και κοινοποίησε τόσο στην Υπουργό Εργασίας όσο και άλλους σχετικούς θεσμούς.
Όπως αναφέρετε μάλιστα χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση : ‘ Οι ξεκάθαρες γνωματεύσεις της νομικής συμβούλου της ΑνΑΔ με ημερομηνίες 18/5, 15/7 και 17/7 είναι καταπελτικές και δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις και απόψεις που επίμονα και δημόσια έθεσε το ΚΕΒΕ.
 
Είναι με ικανοποίηση που είδαμε το ΔΣ της ΑνΑΔ να αναστέλλει την απόφαση του ημερομηνίας  16/6 και να αποφασίζει χθες την καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία στη βάση των γνωματεύσεων της νομικής του συμβούλου.
 
Το δημόσιο χρήμα της ΑνΑΔ, προϊόν των εισφορών των εργοδοτών, πρέπει να αξιοποιείται και να περιφρουρείται με αυστηρότητα και με σύνεση και ουδείς δικαιούται να το σφετερίζεται για ίδιο όφελος.’
 
Το Δ.Σ του ΚΕΒΕ υπενθύμισε μέσω της ανακοίνωσης και ένα απόσπασμα από την Γενική Συνέλευση που έγινε την πρώτη κιόλας μέρα εκλογής του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «...είμαστε εδώ όχι για όλους αλλά για όσους επιχειρούν στα πλαίσια της νομιμότητας και βάζουν πάνω από το ιδιοτελές τους συμφέρον, το συμφέρον της οικονομίας του τόπου...» για να καταλήξει προσθέτοντας ότι τέτοιες ενέργειες υπενθυμίζουν αυτό που κάνει τον Οργανισμό μας να ξεχωρίζει ως η μεγαλύτερη οργάνωση του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου που δεν ανέχεται τις όποιες παραβιάσεις της νομιμότητας και των αρχών της χρηστής διοίκησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top