Αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις- Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος- Υπάρχουν νεκροί

Αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις- Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος-  Υπάρχουν νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο 26/7 όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στις Ελβετικές Άλπεις, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

 
Τα θύματα είναι δύο Ελβετοί, ηλικίας 50 και 66 ετών και δύο Αυστριακοί, ηλικίας 46 και 50 ετών.
 
Στις 12.25 τοπική ώρα, η αστυνομία της περιοχής έλαβε ένα τηλεφώνημα από αυτόπτη μάρτυρα που είπε ότι ένα αεροπλάνο είχε πέσει στην περιοχή Γκλέτσερσπιτσε, μια κορυφή σε υψόμετρο 3.000 μέτρα, στο νότιο καντόνι Βαλέ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 
Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε λίγα λεπτά αργότερα για να αναφέρει ότι καπνός άρχισε να καλύπτει το σημείο.
 
Ομάδες διάσωσης, κυρίως πυροσβέστες μετέβησαν με ελικόπτερα στο σημείο αλλά «μπόρεσαν μόνο να διαπιστώσουν τον θάνατο των επιβαινόντων στο  αεροσκάφος», διευκρίνισε η ίδια πηγή.
 
Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ράιχενμπαχ της Βέρνης το πρωί του Σαββάτου. Διεξάγονται έρευνες για να καθοριστούν τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγική κατάληξη: Υπέκυψε στα τραύματα της η 55χρονη που εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Τραγική κατάληξη: Υπέκυψε στα τραύματα της η 55χρονη που εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Υπέκυψε στα τραύματα της η Helga Tarcsai, 55 ετών από την Ουγγαρία, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 12:30 χθες το μεσημέρι στο δρόμο Μενεού – Περβολιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE