Αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις- Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος- Υπάρχουν νεκροί

Αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις- Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος-  Υπάρχουν νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο 26/7 όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στις Ελβετικές Άλπεις, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

 
Τα θύματα είναι δύο Ελβετοί, ηλικίας 50 και 66 ετών και δύο Αυστριακοί, ηλικίας 46 και 50 ετών.
 
Στις 12.25 τοπική ώρα, η αστυνομία της περιοχής έλαβε ένα τηλεφώνημα από αυτόπτη μάρτυρα που είπε ότι ένα αεροπλάνο είχε πέσει στην περιοχή Γκλέτσερσπιτσε, μια κορυφή σε υψόμετρο 3.000 μέτρα, στο νότιο καντόνι Βαλέ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 
Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε λίγα λεπτά αργότερα για να αναφέρει ότι καπνός άρχισε να καλύπτει το σημείο.
 
Ομάδες διάσωσης, κυρίως πυροσβέστες μετέβησαν με ελικόπτερα στο σημείο αλλά «μπόρεσαν μόνο να διαπιστώσουν τον θάνατο των επιβαινόντων στο  αεροσκάφος», διευκρίνισε η ίδια πηγή.
 
Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ράιχενμπαχ της Βέρνης το πρωί του Σαββάτου. Διεξάγονται έρευνες για να καθοριστούν τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE