ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσαν κρούσμα τα Costa Coffee– Καθησυχάζει η εταιρεία- «Απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του»

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσαν κρούσμα τα Costa Coffee– Καθησυχάζει η εταιρεία- «Απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του»

Μετά τα πέντε κρούσματα στα οποία αναφέρθηκε ο Υπ. Υγείας στο εστιατόρειο Wagamama στη Μαρίνα Λεμεσού και η αλυσίδα Costa Coffee με ανακοινωσής της, κάνει γνωστό πως συνεργάτης τους εντοπίστηκε θετικός στον Covid-19.

H εταιρεία όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση έχει προχωρήσει σε όλα  όσα προβλέπονται στα πρωτόκολλα, το εν λόγω άτομο απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του ενώ όλοι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε σχετικό τεστ.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας:

«Με αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μετά από test ιχνηλάτησης κορωνοϊού, βρέθηκε χθες (Σάββατο 25/7)ένα θετικό άτομο, συνεργάτης μας στο κατάστημά μας της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό.
 
Ο συνεργάτης απομακρύνθηκε άμεσα από την εργασία του και σε πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των Υγειονομικών Υπηρεσιών, το κατάστημα έκλεισε άμεσα και πραγματοποιήθηκε απολύμανση.
 
Επιπλέον, επιπρόσθετα σε όσα ζητήθηκαν από το Υπουργείο και επειδή η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας είναι βασική μας προτεραιότητα, απομακρύναμε το σύνολο του προσωπικού του καταστήματος από την εργασία του και αποφασίσαμε τη διενέργεια τεστ σε όλους τους, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
 
Το κατάστημα μετά την απολύμανσή του και αφού πήραμε τις σχετικές άδειες από τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί κανονικά με άλλο προσωπικό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top