Μετά από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, νέο ΒΗΜΑ στην καριέρα του με μεταγραφή στο Βέλγιο

Μετά από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, νέο ΒΗΜΑ στην καριέρα του με μεταγραφή στο Βέλγιο

Ο Ραφαήλ Αναστασίου που ανδρώθηκε στον ΑΠΟΕΛ ενώ έπαιξε και στην ΑΕΚ κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού συμφώνησε με την KSV Roeselare.

Πρόκειται για ομάδα του Βελγίου η οποία ανακοίνωσε τον αμυντικό για τα επόμενα δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Τη λήξασα σεζόν, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Ονήσσιλο Σωτήρας καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΔΩ η ανακοίνωση της KSV Roeselare.

The post Μετά από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, νέο ΒΗΜΑ στην καριέρα του με μεταγραφή στο Βέλγιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.