ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Δένεια - Ενισχύονται οι δυνάμεις στην Κοκκινοτρομιθιά - VIDEOS

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Δένεια - Ενισχύονται οι δυνάμεις στην Κοκκινοτρομιθιά - VIDEOS

Η πυρκαγιά στη περιοχή του χωριού Δένειας είναι υπό έλεγχο, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις προς κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κοκκινοτρομιθιά.

Φωτογραφία αρχείου**

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Εκπρόσωπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, "στην περιοχή του χωριού Κοκκινοτριμιθιά ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις και θα γίνουν εναέριες ρίψεις. Προστατεύτηκε από τις δυνάμεις μας υποστατικό (φάρμα). Επίσης βρίσκονται πλησίον κατοικίες οι οποίες προστατεύονται.

Στην Δένεια η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Περισσότερα σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.