Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πυρκαγιά πλησίον του χωριού Ποτάμι στην Δυτική Λευκωσία, στον δρόμο προς Τρόοδος, είναι πολύ κοντά σε ελαιώνα και σε επιχείρηση - κέντρο, στο οποίο υπάρχει και κόσμος.
Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι πριν από λίγο δεν κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο χώρος.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κ. Κεττή, υπήρξε ανταπόκριση από το Τμήμα Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους, στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.
Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI)