ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

Πλέον, μετά και την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Δένεια, υπάρχουν 3 ανοιχτά μέτωπα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Τα μέτωπα βρίσκονται στην περιοχή Βυζακιάς - Ποτάμι, στην Κοκκινοτριμιθιά και στην Αγροκηπιά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πυρκαγιά πλησίον του χωριού Ποτάμι στην Δυτική Λευκωσία, στον δρόμο προς Τρόοδος, είναι πολύ κοντά σε ελαιώνα και σε επιχείρηση - κέντρο, στο οποίο υπάρχει και κόσμος. 

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι πριν από λίγο δεν κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κ. Κεττή,  υπήρξε ανταπόκριση από το Τμήμα Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους, στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερο σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με Αμπάς ο ΠτΔ: «Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης, όχι των προβλημάτων»

Συναντήθηκε με Αμπάς ο ΠτΔ: «Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης, όχι των προβλημάτων»

Στον σημαντικό ανθρωπιστικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στην περιοχή αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς, κατά τη συνάντηση τους, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE