ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

Πλέον, μετά και την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Δένεια, υπάρχουν 3 ανοιχτά μέτωπα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Τα μέτωπα βρίσκονται στην περιοχή Βυζακιάς - Ποτάμι, στην Κοκκινοτριμιθιά και στην Αγροκηπιά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πυρκαγιά πλησίον του χωριού Ποτάμι στην Δυτική Λευκωσία, στον δρόμο προς Τρόοδος, είναι πολύ κοντά σε ελαιώνα και σε επιχείρηση - κέντρο, στο οποίο υπάρχει και κόσμος. 

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι πριν από λίγο δεν κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κ. Κεττή,  υπήρξε ανταπόκριση από το Τμήμα Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους, στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερο σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.