ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

Πλέον, μετά και την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Δένεια, υπάρχουν 3 ανοιχτά μέτωπα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Τα μέτωπα βρίσκονται στην περιοχή Βυζακιάς - Ποτάμι, στην Κοκκινοτριμιθιά και στην Αγροκηπιά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πυρκαγιά πλησίον του χωριού Ποτάμι στην Δυτική Λευκωσία, στον δρόμο προς Τρόοδος, είναι πολύ κοντά σε ελαιώνα και σε επιχείρηση - κέντρο, στο οποίο υπάρχει και κόσμος. 

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι πριν από λίγο δεν κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κ. Κεττή,  υπήρξε ανταπόκριση από το Τμήμα Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους, στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερο σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.