ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πλησίον ελαιώνα και υποστατικού με πισίνα η φωτιά στο Ποτάμι - VIDEO

Πλέον, μετά και την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Δένεια, υπάρχουν 3 ανοιχτά μέτωπα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Τα μέτωπα βρίσκονται στην περιοχή Βυζακιάς - Ποτάμι, στην Κοκκινοτριμιθιά και στην Αγροκηπιά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πυρκαγιά πλησίον του χωριού Ποτάμι στην Δυτική Λευκωσία, στον δρόμο προς Τρόοδος, είναι πολύ κοντά σε ελαιώνα και σε επιχείρηση - κέντρο, στο οποίο υπάρχει και κόσμος. 

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι πριν από λίγο δεν κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κ. Κεττή,  υπήρξε ανταπόκριση από το Τμήμα Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους, στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερο σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE