ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όλα τα νεότερα για τις πυρκαγιές - Προστατεύτηκε Κτήμα Δεξιώσεων στο Ποτάμι - VIDEOS

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όλα τα νεότερα για τις πυρκαγιές - Προστατεύτηκε Κτήμα Δεξιώσεων στο Ποτάμι - VIDEOS

Υπό έλεγχο και η πυρκαγιά στο Ποτάμι, μετά από τον έλεγχο της φωτιάς στην περιοχή του χωριού Δένεια. Στο μεταξύ, διαχειρίσιμη είναι πλέον η φωτιά στην Κοκινοτριμιθιά.

**Φωτογραφία Αρχείου

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά στη Βυζακιά - Ποτάμι είναι υπό έλεγχο. Κατέκαυσε 1 τ.χ περίπου από σπαρτά.

Εργάστηκαν συνολικά 3 πυροσβ οχήματα (1 από Τμήμα Δασών και 1 από Πυροσβεστική Υπηρεσία) και έγιναν ρίψεις από τα αεροσκάφη του Τμ. Δασών. Προστατεύτηκε υποστατικό (κτήμα δεξιώσεων) της περιοχής. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Δείτε το βίντεο από το κτήμα δεξιώσεων: 

Επίσης, η πυρκαγιά στην Κοκκινοτριμιθιά είναι διαχειρίσιμη. Εργάζονται 5 πυροσβεστικά οχήματα και αριθμός γεωργικών ελκυστήρων. Δεν χρειάστηκε τελικά η χρήση εναέριων μέσων.

Εντούτοις, στην φωτιά ενεπλάκησαν και υποστατικά, ενώ προστατεύτηκαν οικίες και φάρμες.. Γίνονται οι τελικές κατασβέσεις και οριοθετείται η πυρκαγιά.

 Δείτε βίντεο από τον αυτοκινητόδρομο Δένειας - Κοκκινοτρομιθιάς:

Τέλος, στην Αγροκηπιά - Άγιος Γιάννης Μαλούντας επιχειρούν δύο οχήματα στην περιοχή Αχερά. 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η ώρα 14:30 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Μαλούντας (περιοχή Αχερά).

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς, επίσης τα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Το Τμήμα Δασών απευθύνει, στην ίδια ανακοίνωση, "θερμότατη έκκληση" προς το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά τις εξορμήσεις του, αποφεύγοντας πλήρως ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top